Sony esitteli kaksi uutta soundbar -järjestelmää, HT-G700 ja HT-S20R. Uudet mallit sopivat erityisesti niille, jotka haluavat nauttia kotonaan televisio-ohjelmista ja elokuvista voimakkaan ja immersiivisen äänen kera.

HT-G700

HT-G700 on 3.1-kanavainen Dolby Atmos- ja DTS:X kaiutin, tuottaa laadukkaan ja voimakkaan surroundäänikokemuksen, toistaen myös elokuvien ja tv-sarjojen dialogit helposti kuultavasti. HT-G700 sisältää soundbarin lisäksi tehokkaan ja langattoman subwooferin, joka antaa syvemmän ja rikkaamman bassoäänen. Myös laitteen asennus on nopeaa ja helppoa Bluetooth- tai HDMI eARC / ARC-yhteyden kautta.

HT-G700 tuottaa ääntä kaikista suunnista 7.1.2-kanavaisesti. Siinä on Sonyn Vertical Surround Engine -ominaisuus, mikä tarkoittaa, että HT-G700:n kolme etukaiutinta yhdistettynä Sonyn signaalinkäsittelyyn, ympäröivät kuuntelijan sekä pysty- että vaakatasossa. Signaalinkäsittelyä on myös parannettu surround-äänen saavuttamiseksi laajemmalle alueelle. Valitsemalla Immersive AE (Audio Enhancement) -toiminnon, voi HT-G700 myös skaalata jopa tavallisen stereoäänen 7.1.2-kanavaiseksi. Tällöin jokainen tv-ohjelma ja elokuva saa käyttäjän niin halutessaan surround -äänikäsittelyn.

HT-G700:ssa on lisäksi keskelle sijoitettuna kaiutin, joten puheääni kuuluu selkeästi itse elokuvan dialogin äänenvoimakkuudesta riippumatta. Kaiutin on myös rikkaassa ja yksityiskohtaisessa äänentoistossaan loistava musiikinkuunteluun. Lisäksi HT-G700 sisältää hienosäädetyn S-Force PRO:n, joka soveltaa äänen sopimaan isompiin televisioihin (yli 55 tuumaa). Tämä mahdollistaa täydellisen uppoutumisen katsottavaan ohjelmaan. Kuunteluun parhaiten sopiva äänitila voidaan valita suoraan kaukosäätimen painikkeella. Sen avulla voi syventyä elokuvien pariin elokuvatilassa ja kuulla suosikkikappaleiden kaikki nyanssit musiikkitilassa. Lisäksi on olemassa muita äänitiloja ja yötilan asetuksia. Äänitila räätälöi ääniasetukset korostamaan puhetta ja yötila optimoi äänitasapainon, jotta puheen voi kuulla selkeästi jopa pienellä äänenvoimakkuudella.

HT-S20R

HT-S20R on edullinen, mutta tehokas 5.1-kanavainen Soundbar. Tyylikkäästi muotoiltu ja ominaisuuksiltaan erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava malli tarjoaa 400W tehoa. Eteen asennettavan soundbarin lisäksi sarja sisältää kaksi takakaiutinta ja subwooferin. HT-S20R on myös helppo kytkeä televisioon HDMI:n, optisen tai analogisen tulon kautta ja sillä voi myös nauttia musiikista Bluetooth -yhteyden tai USB:n kautta.

HT-G700 ja HT-S20R ovat kaupoissa toukokuussa 2020.
HT-G700 suositushinta 450 euroa ja HT-S20R 250 euroa.

Lisätietoja valmistajan sivuilta: sony.fi