Sony on julkistanut kolme kappaletta uusia EXTRA BASS -bilekaiuttimia. Uudet mallit ovat SRS-XB41, SRS-XB31 ja SRS-XB21.

Langattomasta äänentoistosta huolehtii bluetooth nfc-ominaisuudella. Live Sound -tilan luvataan antavan toistolle elävän musiikin konsertin tuntua. Ääntä luvataan kolmiulotteiseksi ja huomiota on kehitetty erityisesti bassontoistoon. Kaiuttimia voi myös ketjuttaa maksimissaan 100 kappaletta, jolloin saa ääneen enemmän potkua. Niissä on ip67-tasoinen pölyn- ja vedenkestävyys ja lisäksi ruosteenkestävyys, joten kaiuttimien ei pitäisi säikähtää merivettäkään. Kangas on pestävä.

Kaiuttimissa on myös musiikkiin mukautuva valotehoste tuomassa lisää bilefiilistä. Kahdessa isoimmassa mallissa se on monivärinen ja sisältää stroboefektin. Pienimmässä kaiuttimessa valo on yksivärinen. Party Booster -toiminnon ansiosta kaiuttimia voi myös ohjata napautuksilla ja kaiutin reagoi valoilla ja äänellä.

Kaiuttimen äänen ja valoefektien ohjaus sujuu Sony Music Center -sovelluksella. Akunkestoa luvataan XB41- ja XB31-malleille noin 24 tuntia ja XB21-mallille 12 tuntia, kun valoefektit eivät ole päällä.

Kaikki EXTRA BASS -mallit ilmestyvät huhtikuussa 2018.
SRS-XB41:n hinta on 230 €, värivaihtoehtoina punainen, sininen, valkoinen ja musta.
SRS-XB31:n hinta on 170 €, värivaihtoehtoina punainen, sininen, valkoinen, keltainen ja musta.
SRS-XB21:n hinta on 120 €, värivaihtoehtoina punainen, sininen, valkoinen, keltainen ja musta.

www.sony.fi