WF-SP800N sisältää viimeisimmän melunvaimennustekniikan, joka estää häiriötekijöitä, kuten kadun tai kuntosalin ääniä. Kuulokkeiden IP55-luokitus tarkoittaa, että roiskeet, hiki ja pöly eivät estä kuuntelua tai harjoittelua. Ne voi jopa pestä tarvittaessa.

Pehmeätyynyinen, kolmiulotteinen kaareva muotoilu takaa turvallisen ja mukavan istuvuuden. Kuulokkeet pysyvät korvissa jämäkästi juostaessa sekä luonnossa että matolla.
Kuulokkeiden akusta ei lopu varmasti virta kesken, sillä kompaktin kokoinen latauskotelo kulkee helposti mukana ja myös suojaa kuulokkeita, kun ne eivät ole käytössä. Kotelon ansiosta voi kuunnella jopa 18 tuntia musiikkia melunvaimennus kytkettynä ja 26 tuntia ilman. Kiireessä jo 10 minuutin pikalataus tuo 60 minuuttia toistoaikaa. Palkituista WF-1000XM3 -kuulokkeista tuttu Bluetooth-siru pitää yhdessä optimoidun antennin kanssa yllä saumatonta yhteyttä täysipainoisen kuuntelukokemuksen aikaansaamiseksi.

Nosta sykettä myös musiikissa

Sonyn tuttu EXTRA BASS ominaisuus tuo musiikin rytmin esiin olosuhteissa, joissa musiikista haetaan lisää energiaa, kuten vaikkapa urheillessa. Veloituksettoman Sony Headphones Connect -sovelluksen avulla voidaan äänikokemus räätälöidä oman maun mukaiseksi, kuten esimerkiksi äänenvoimakkuuden säätö halutulle tasolle. Ominaisuudesta on hyötyä esimerkiksi rentoutuessa, työmatkoilla tai treeniolosuhteissa. WF-SP800N -kuulokkeissa on 360 Reality Audio ominaisuus, jonka avulla voit uppoutua ympäröivään ääneen. 360 Reality Audio -kuuntelukokemus tuntuu yhtä todelliselta kuin konsertissa tai äänitysstudiossa. Kuuntelija voi myös säätää asetuksia mieleisikseen Sony Headphones Connect -sovelluksen avulla.

Älykästä kuuntelua

WF-SP800N:n Ambient Sound Mode antaa hallita ääniä, jotka halutaan päästää sisään musiikin ohella. Ympäristön ääniasetukset voidaan myös mukauttaa mieltymystesi mukaisiksi Sony Headphones Connect -sovelluksessa. Kuulokkeissa on myös Advanced Adaptive Sound Control -ominaisuus, joka automaattisesti tunnistaa mitä kuuntelija on tekemässä sekä missä hän sijaitsee ja mukauttaa asetukset ympäristöön sopiviksi. Omia asetuksia voi säätää niin ikään Sony Headphones Connect -sovelluksesta.

Hallinnointi sormenpäiden ulottuvilla

Älykäs hallinta mahdollistaa musiikin soittamisen, pysäyttämisen tai ohittamisen ja äänenvoimakkuuden säätämisen asettamalla kevyesti sormen oikeanpuoleisen kuulokkeen päälle. Musiikin voi hiljentää kokonaan pois asettamalla sormen vasemmanpuoleiselle kuulokkeelle. Google Assistant ja Amazon Alexa tuovat lisää älyominaisuuksia musiikinkuuntelukokemukseen. Niiden ansiosta voi nauttia viihteestä, pitää yhteyttä läheisiin, asettaa muistutuksia ja muuta.

Kuulokkeet lakkaavat toistamasta musiikkia heti kun ne otetaan pois korvista, eli kuuntelun tauottamiseksi riittää toisen kuulokkeen ottaminen pois korvasta. Musiikin kuuntelu jatkuu kun kuuloke asetetaan jälleen paikoilleen. Kuulokkeita voi käyttää myöskin handsfree-puheluissa. Käyttö on mahdollista kuuloke kerrallaan, toisen ollessa latauksessa.

WF-SP800N -kuulokkeet saapuvat kauppoihin heinäkuussa 2020 ja ne tulevat saataville kolmessa värissä, jotka ovat musta, valkoinen ja sininen.
Kuulokkeiden suositushinta on 200 euroa.