Sony päivittää langattomien EXTRA BASSTM -kaiuttimiensa valikoimaa SRS-XB43-, SRS-XB33- ja SRS-XB23 -malleilla. Huipputason äänenlaadun ja käytettävyyden ansiosta musiikista voi nauttia voi nauttia missä ja milloin tahansa.

EXTRA BASSTM -ääni

Sonyn suositun EXTRA BASSTM -kaiutinsarjan langattomilla uutuuksilla saa kuulumaan syvätkin bassot kunnolla missä tahansa. EXTRA BASSTM -ääni saavutetaan Sonyn tunnetun äänitekniikan avulla.

X-Balance Speaker Unit

Sonyn hiljattain kehitetty X-Balanced Speaker Unit -ominaisuus saavuttaa korkealaatuisen äänen ja tehokkaan äänenpaineen rikkaammalle, syvemmälle ja palkitsevammalle kuuntelukokemukselle. Laitteen omaperäinen muotoilu maksimoi kaiutinkalvon pinta-alan ja lisää äänenpainetta bassoa varten. Se myös vähentää kaiuttimen heilumista ja pitää samalla äänenpaineen yllä.

Toisin kuin perinteisen pyöreän kaiuttimen sijaan XB43:ssa on melkein suorakulmainen kaiutinkalvo. Sen kaksisuuntainen kaiutinjärjestelmä yhdistää bassokaiuttimen matalille ja keskitaajuuksille. Tuloksena on voimakas ääni, syvä puhdas basso ja poikkeuksellisen selkeä ääni.

XB33:n ja XB23:n X-Balanced -kaiuttimissa on äskettäin kehitelty ei-pyöreä kalvo ja epäkeskitetty muotoilu. Uutuuksissa on maksimoitu kaiutinkalvon koko ja äänenpaine, mutta silti pidetty kaiuttimet kooltaan pieninä. Jäykkä ja kevyt MRC-elementti parantaa äänenlaatua. Passiivisten elementtien sijainti on optimoitu sivuille kaikissa kolmessa mallissa selkeän bassoäänen toistamiseksi.

Vesitiivis, pöly- ja ruostesuojattu

Uusilla malleilla on IP67-luokitus, joten kaiuttimen voi ottaa mukaan rannalle, metsään, autiomaahan tai minne vain – se jatkaa äänentoistoa riippumatta siitä, kuinka pölyinen pinta on. Kaiuttimet kestävät jopa suolaista vettä, joten musiikkia voi kuunnella rantavedessä huoletta.

Iskunkestävä

XB33 ja XB23 -kaiuttimet ovat käyneet läpi laajan iskunkestävyystestin ja viimeisimmän iskunkestävän rakenteen ansiosta ne kestävät väistämättömät kolhut ja naarmut, joita tulee jokapäiväisestä käytöstä. Nyt jopa epäonnisimmat sattumukset eivät ole enää ongelma, sillä vaikka kaiuttimet putoaisivat ne toimivat edelleen.

Fiestable ja Sony | Music Centre -sovellukset

Maksuttoman Fiestable-sovelluksen avulla voi luoda eloisan klubitunnelman suoraan älypuhelimesta. Valojen voi antaa vilkkua musiikin tahdissa tai vaihtaa väriä. Kaiutinta voi ohjata suoraan tanssilattialta maksuttomalla Sony | Music Centre -sovelluksella. Sen avulla voi valita suosikkisoittolistan, laittaa jonoon seuraavan kappaleen tai vaihtaa valaistuksen mielialan mukaiseksi. Molemmat mainituista sovelluksista ovat saatavana Google Playssa ja App Storessa

Party Connect -ominaisuus ja LIVE SOUND -tila

Lisäksi uuden Party Connect -ominaisuuden avulla voi kytkeä jopa 100 yhteensopivaa langatonta kaiutinta Bluetooth -teknologialla synkronoidaksesi musiikin ja valot niin, että kaikki tanssivat samaan tahtiin. LIVE SOUND -tila herättää juhlat eloon kolmiulotteisella äänikokemuksella ikään kuin livekeikalla.

Uusi muotoilu

Uudella kaiutinmallistolla on laaja värivalikoima ja päivitetty muotoilu, jotka täydentävät täydellisesti mitä tilaa tahansa. XB23-malli sopii täydellisesti retkeilytuolin mukikoteloon tai repun taskuun kompaktin ja kevyen muotoilun ansiosta. Siinä on myös kätevä hihna, jonka avulla sen voi ripustaa helposti. Kaiuttimet voi ladata äskettäin hyväksytyn USB-Type-C® kautta.

Akun kesto ja liitettävyys

Akunkesto on jopa 24 tuntia, joten kestävän akun ansiosta juhlat voivat jatkua yömyöhään. Lisäksi älypuhelimen akun lataamista varten voi käyttää USB Type-A-kytkentää. Kuuntele suosikkimusiikkiasi liikkeellä ollessa kytkemällä vain puhelimesi kaiuttimiin Bluetooth® -teknologian ja NFC™ avulla.

Hinnat ja saatavuus

SRS-XB43 -mallin suositushinta on noin 230 euroa ja tulee saataville mustana ja sinisenä.

SRS-XB33 -mallin suositushinta on noin 150 euroa ja tulee saataville mustana, sinisenä, punaisena ja beigenä.

SRS-XB23 -mallin suositushinta 120 euroa ja tulee saataville mustana, sinisenä, punaisena, beigenä ja vihreänä.

Mallit ovat tulossa saataville elokuussa 2020.