Kotimaiselta Suunnolta on ilmestynyt uusi Suunto 3 Fitness -älykello. Sen suunnittelussa tavoitteena on ollut hinnaltaan kohtuullinen ja inspiroiva laite, joka toimisi myös luotettavana harjoittelukumppanina.

Kellon tarjoama harjoitteluohjelma on yksilöllinen ja perustuu kuntotasoon. Harjoitussuunnitelman se tekee seitsemäksi päiväksi kerrallaan. Suunnitelma mukautuu sen mukaan, jos käyttäjä innostuukin liikkumaan enemmän tai jättää harjoittelukerran väliin.

Kuntotason laite määrittää syketietojen perusteella. Sykeohjaus on reaaliaikainen. Kello soveltuu myös uimiseen, sillä vedenkestävyyttä luvataan 30 metrin syvyyteen saakka. Laite sisältää urheilutilat juoksuun, uintiin, pyöräilyyn ja kuntosaliharjoitteluun. Kello mittaa nopeuden, tahdin ja matkan kiihtyvyysanturin avulla.

Harjoittelun lisäksi kello seuraa unen laatua, askeleita ja kaloreita. Kuntotason määrittämisessä, unenlaadun seurannassa ja mukautuvassa harjoitteluohjauksessa Suunto on tehnyt yhteistyötä toisen kotimaisen eli Firstbeat Technologiesin kanssa. Sykemittauksessa yhteistyökumppanina on Valencell Inc.

Tulossa on keväällä myös uusi Suunto-sovellus. Kello kertoo saapuvista puheluista, tekstiviesteistä ja kalenterimerkinnöistä.

Kellot saapuvat myyntiin tänä keväänä. Suositushinnat ovat 199–229 euroa. Värivaihtoehtoja on viisi: Gold, All Black, Black, Ocean ja Sakura.

www.suunto.com/fi-FI/