Scansonic HD on päivittänyt MB-kaiuttimensa. Alkuperäisen MB-sarjan kehitti Raidhon Michael Børresen. Viime vuonna tanskalainen Gamut-kaiutinyhtiö siirtyi osaksi maanmiestensä Raidhon ja Scansonicin muodostamaa Dantax-konsernia. Gamutilta mukaan tuli Benno Baun Meldgaard, joka antoi nimeen toisen B-kirjaimen, jolloin uutuudet saivat nimekseen MB-B.

Päivitystä on tullut lähes joka alueella, mutta edeltäjämallista tuttu Raidhon nauhaplanaaridiskantti on edelleen paikallaan. Se kalvo on valmistettu ohuesta kapton-alumiinivoileipärakenteesta.

Keskiääninen ja bassoelementti sen sijaan on uudistettu. Niiden luvataan olevan dynaamisempia ja ulottuvan matalammalle. Myös jakosuotimet on uudistettu. Kotelo on nyt varustettu refleksiportilla, ja sisältä se rakenne on optimoitu parempaa ilmanvirtausta ajatellen.

Sarjaan kuuluvat MB-1 B -jalustakaiutin Lattiakaiuttimista on tarjolla 2,5-teiset MB-2.5 B – ja MB 2.5 B -mallit sekä kolmiteiset MB-5 B ja MB-6 B -kaiuttimet. Värivaihtoehdot ovat silkkimusta tai -valkoinen.

www.scansonichd.dk

www.ah-hifisystems.fi