AVPlus-lehden numero 3/2019 on ilmestynyt. Tällä kertaa vertasimme neljää 4k-kuvaa tarjoavaa actionkameraa eri hintaluokista. Analogisen äänen ystäville kokeilupenkissämme kävi Denonin hieman aloitustasoa ylemmäs sijoittuva DP-400 -vinyylisoitin.

Tutustuimme, miten Cambridge Audiolta luonnistuu loikka raskaampaan highend-luokkaan Edge-malliston verkkotoistimella ja vahvistimella.

Hifin historiaa-sarjassamme perehdyimme tällä kertaa minidisc-formaatin nousuun ja tuhoon.

Vertasimme myös Yamahan ja LG:n soundbareja, joilla saa televisioon tukevampaa ääntä ja kokeilimme Focalin ja ESX Audion helposti asennettavat aktiivisubbarit autokäyttöön.

Testasimme Honorin ensimmäisen älykellon Watch Magicin ja Wishistä hankitun parinkympin älykellon, joka lupaa mittaavansa verenpaineen.

Loimme katsauksen Mobile World Congress -tapahtumassa esiteltyihin uusimpiin mobiililaitteisiin ja tämän vuoden puhelintrendeihin. Piipahdimme myös keinotodellisuudessa Oculus Go -virtuaalilaseilla.

Kokeiltavanamme kävi Samsungin sisustusystävällinen taulua muistuttava The Frame -televisio.

Lehti on luettavissa verkossa digitaalisena näköislehtenä ja ladattavissa myös pdf-versiona. Irtonumeron normaalihinta on 3,90 euroa.

Uusin lehti löytyy täältä.