Uusi AVPlus 4/2019 on ilmestynyt. Tämänkertaisessa 106-sivuisessa jättinumerossamme on mukana kolme vertailua niin kotiteatteriäänen, mobiilikuuntelun kuin siisteydenkin ystäville.

1 200 – 1 700 euron av-viritinvahvistimien vertailussa on mukana Onkyo, Denon, Pioneer, Marantz ja Yamaha. Täyslangattomien nappikuulokkeiden vertailussa tarkastelimme 14 mallia eri hintaluokista. Lisäksi vertasimme neljää varsi-imuria – oliko edullisemmista kilpailijoista Dysonin päihittäjiksi?

Mobiilipuolella tutustuimme mielenkiintoiseen Blackview Max 1 -puhelimeen, joka toimii myös projektorina. Varsinaisista projektoreista tutustuimme myös 1700 euron hintaiseen 4k-projektoriin BenQ:lta ja tonnia kalliimpaan langattomaan malliin Epsonilta.

Jotta äänipuoli ei jäisi kotiteatterissakaan vajaaksi, kuuntelimme Dynavoicen alle tuhannen euron hintaisen Challenger 5.0 -kaiutinpaketin. Raskaan sarjan highendistä mukana on Focalin Kanta N°3 ja pöytäradioista Suomeen juuri rantautuneen Como Audion Solo.

Perinteinen Hifin historiaa -osuutemme käsittelee 60-luvun Leak Trough-Line Stereo 30 -viritintä, joka on edelleen pätevä laite. Jos hifikorvaa kutkuttaa autoillessakin, kannattaa tutustua oppaaseemme, joka kertoo, miten uudesta autosta saadaan irti parempaa äänenlaatua. Testasimme myös pienikokoisen Lume Cube Air -bluetooth-valaisimen, jolla saa lisää valoa esimerkiksi mobiilikuvaukseen.

Lehti on luettavissa verkossa digitaalisena näköislehtenä ja ladattavissa myös pdf-versiona. Irtonumeron normaalihinta on 3,90 euroa.

Uusin lehti löytyy täältä.