Berliinistä kotoisin oleva Voxativ on esitellyt uuden Hagen Absolut -järjestelmän. Se sisältää Hagen-jalustakaiuttimet ja uuden Absolut Boxin, jossa on da-muunnin, a/b-luokan vahvistin ja Hagen-kaiuttimille optimoitu digitaalinen signaaliprosessori. Tulossa on vastaavat optimoinnit myös FIT- ja Zeth-malleille.

Sillä pystyy toistamaan musiikkia langattomasti tietokoneelta tai puhelimelta joko bluetooth aptx:n tai wifin kautta. ChromeCast Audio löytyy sisäänrakennettuna ja se toimii myös Roon-endpointina. Sisääntuloliitännät löytyvät optisena ja analogisena. Sekä kaiuttimet että Absolut Box on valmistettu käsin. Kaiuttimissa on modifioitu AF-1-elementti.

Vahvistimesta irtoaa tehoa valmistajan ilmoituksen mukaan 2 x 20 wattia. Kaiutinlähtöjen lisäksi vahvistimessa on myös analogiset pre-out-liitännät aktiivisubbarille tai vahvistimelle. Mukana tulee myös kaukosäädin.

Valmistajan ilmoittama hinta on 7 900 euroa. Suomen hinta ei ole tiedossamme, mutta Voxativin laitteet ovat tilaustuotteita. Halutessaan setin saa myös AF-2.6-kaiutinelementeillä ja Voxativ Z-Bass -subbarilla.

voxativ.berlin

www.nipponhifi.com