Withings on esitellyt uuden Move Timeless Chic -aktiivisuusmittarin. Se on Move-malliin verrattuna hieman ylellisempi ja klassisempi, mutta hinta jää kuitenkin edullisimmillaan alle sataseen.

Kolmekymmentä euroa edullisempaan Moveen verrattuna Timeless Chicissä on ruostumaton teräsrunko. Kellotaulussa on kromatut yksityiskohdat ja myös viisarit ovat metalliset. Päällä on mineraalilasi. Vedenkestävyyttä luvataan perusmallin tavoin 50 metriin saakka.

Kellolla pystyy seuraamaan askelmäärää, matkaa, kalorinkulutusta sekä kännykän gps-paikannuksen avulla myös etäisyyttä, vauhtia ja nousua. Aktiivisuustavoitteen lähestymisestä kertoo kellotaulun viisari. Uimistakin pystyy seuraamaan harjoituksen keston ja kalorikulutuksen osalta. Nukkuessa kello puolestaan seuraa unen vaiheita ja heräilyjä.

Kello käyttää CR2430-paristoa, jolle luvataan 18 kuukauden toiminta-aika. Kello tallentaa aktiivisuustiedot sisäisesti viiden päivän ajan, jos synkronoitava laite ei ole saatavilla. Kello toimii yhdessä iOS- ja Android-mobiililaitteiden kanssa. Sykemittausta kellossa ei sen sijaan ole eikä kello näytä puhelimen ilmoituksia.

Musta/hopea ja valkoinen/hopea -värivaihtoehdot maksavat 99,95 euroa, kun taas sinistä ja ruusukultaa yhdistävä malli kustantaa 149,95 euroa.

www.withings.com