Neostyle -yhtiön historia alkaa vuodesta 2002, jolloin yhtiö aloitti sisätilojen suunnittelulla ja sisustustarvikkeiden valmistuksella. Myöhemmin mukaan tuli ajatus korkealaatuisten kaiuttimien ja laitetasojen tuotannosta NEO-tuotemerkin alla. Laitetasojen modulaarinen rakenne tarjoaa mahdollisuuden rakentaa teline tarkoin omiin tarpeisiin sopivaksi. Tasot on varustettu massiivisilla teräsjaloilla sekä resonoimattomilla piikeillä jotka absorboivat äänikomponenttien ei-toivottua tärinää.

Tuotannon aikana korostetaan käytettyjä materiaaleja kuten eurooppalaisia ja muita eksoottisia viiluja joiden viimeistely on valittavissa matta- tai kiiltävälakkapintaisina vaihtoehtoina. Valikoima sisältää myös eri väreihin maalattuja pintoja joihin pintaviimeistely on myös saatavilla matta- tai kiiltäväpintaisena. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut komponentit on valmistettu CNC -koneistamalla ja viimeistely tehdään käsityönä. Kaikki Neo-tuotteet valmistetaan Slovakiassa.

Maahantuoja: Kruunuradio
Puh. 09 6840 0010