T + A HV sarja on esimerkki ehdottomasta huippulaadusta jonka jokainen komponentti on referenssitasoa ja siitä tasosta parantaminen vaatii valtavia teknisiä ponnisteluja. Hyvänä esimerkkinä tästä on uusi P 3100 HV, joka visuaalisesti eroaa edeltäjästään P 3000 HV:sta vain tyyppimerkinnän osalta, mutta alumiininen kuori kätkee monia ainutlaatuisia teknisiä innovaatioita.

T+A P3100 HV amplifier inside

T 3100 HV esivahvistinosaa on parannettu täysin uudelleen suunnitellulla piirilevyjen asettelulla. Uusi digitaalinen virtalähde on tehokkaampi ja paremmin suojattu ja jo ennestään ylimitoitettu toroidimuuntaja on nostettu arvoon 115 VA. Edellisessä mallissa tulo- ja lähtövaiheet kytkettiin releohjattuun äänenvoimakkuuden säätöön korkealaatuisilla kondensaattoreilla. P 3100 HV sisältää erittäin monimutkaisen piirilevyasettelun, joka eliminoi näiden kytkentäkondensaattoreiden tarpeen ja tarkentaa signaalipolkua tulovaiheen, äänenvoimakkuuden säätämisen ja lähtövaiheen välillä. Lisäksi esivahvistinosan piirilevy on jännite- ja lämpötilavakaa ja kaikki elektroniikka on sijoitettu suojaan alustaan, jonka rakenne on tinkimätön. Kaikki nämä johtavat yhdessä merkittäviin vakaisiin parannuksiin.

P 3100 HV Teknisiä tietoja:
Taajuusvaste: 0,5 Hz – 300 kHz
Signaali- / kohinasuhde: 108/112 dB
Kanavaerottelu: > 108 dB
Liitännät sisäänmeno:
4 x balansoitu XLR
7 x RCA
Muut ominaisuudet:
Triggeriliitäntä +5 – 20 V ulkoista kytkentää varten
Sisääntuloliitäntä 4 voidaan konfiguroida surroundtilakäyttöön
Analogisen signaalinkäsittelymoduulin korttipaikka valinnaisille levysoitinmoduuleille ( MM / MC )
Verkkoyhteys ( LAN )
Erilliset verkkoliitännät ja virtalähteet analogisille ja digitaalisille vahvistinosioille

Uusi P 3100 HV tulee saataville toukokuussa 2020 ja hintaa laitteella on 13 500 euroa.
Valmistajan sivut: ta-hifi.de