Brittiläinen hifimerkki Exposure on esitellyt integroidun 3510-vahvistimen. Se korvaa 3010S2D-mallin ja aloittaa samalla uuden 3510-sarjan, johon on tulossa lähiaikoina myös etuvahvistin sekä mono- ja stereopäätteet.

Uutuusmalliin on napattu teknologiaa kalliimmasta 5010-sarjasta, tässä tapauksessa etenkin sen monoblokeista. Pääteosaston luvataan tarjoavan parempaa lineaarisuutta ja vähäisempää säröytymistä kovemmalla volyymillä kuunnellessa. Virtalähteen luvataan kantavan myös kortensa kekoon kohinan minimoimiseksi.

Tehoksi valmistaja ilmoittaa 110 wattia kanavaa kohden kahdeksan ohmin kuormalla, ja vahvistin tukee pre-out-lähtöjen ansiosta myös kaksoisjohdotusta tai bi-amp-käyttöä. Exposure 3510:n lähdöissä on fixed- ja variable-vaihtoehdot, joten sitä voi käyttää myös kotiteatterissa.

Sisääntuloja on tarjolla kuusi kappaletta linjatasoisena. Lisäkorttina voi hankkia phono-etuaste on saatavilla erikseen MM- tai MC-rasioille tai DA-muuntimen. Tarjolla on myös kuulokelähtö henkilökohtaisempiin kuunteluelämyksiin.

Värivaihtoehdot ovat titaani ja musta. Tietoa Suomen hinnoista ja saatavuudesta ei toistaiseksi ole.

exposurehifi.com

www.hifistudio.fi