Japanilainen hifivalmistaja Rotel on esitellyt kaksi integroitua asennusvahvistinta. C8 ja C8+ toimivat ab-luokassa ja tarjoavat kahdeksan kanavaa sekä useamman zonen.

C8 tarjoaa 70 watin tehon kanavaa kohden neljän ohmin kuormalla, C8+ puolestaan 150 wattia. Zone-lähdöt voi sillata, jolloin virtaa irtoaa 140 ja 300 wattia. Vahvistimille tarjoaa virtaa ylimitoitetut, Rotelin valmistamat rengassydänmuuntajat. Molempien vahvistimien luvataankin ajavan vaivattomasti vaativampiakin kaiuttimia.

Sisääntuloja löytyy kummastakin mallista analogisina neljä kappaletta, ja ne pystyy reitittämään kaikille zoneille. Tarjolla on myös säädöt äänenvoimakkuudelle, kanavatasapainolle, bassolle ja diskantille. C8+-mallissa on lisäksi optiset ja koaksiaaliset sisääntulot, jotka tukevat 24 bitin ja 192 kilohertsin toistoa. Kaiutinlähdöt on toteutettu Phoenix-liitännällä. Tarjolla on myös ethernet-liitäntä, taloautomaatiojärjestelmissä käytettävä RS232 sekä 12 voltin heräte liitäntä.

Etupaneelissa on näyttö ja hallintapainikkeet. Vahvistimet eivät Rotelin mukaan tarvitse ylä- tai alapuolelleen tilaa.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole tiedossa.

www.rotel.com

www.bwgroup.fi