Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Cubot on esitellyt minikokoisen Pocket-puhelimen. Pienen kokonsa ansiosta se mahtuu pienempään tilaan, vaikkapa pikkutaskuun. Näytöllä on kokoa neljä tuumaa ja se yltää QHD+-tasoiseen resoluutioon. Pieni näyttö kuluttaa myös vähemmän virtaa kuin suuri. Akku on kapasiteetiltaan 3 000 milliampeerituntia, ja sen luvataan riittävän koko päiväksi.

Järjestelmäpiirinä puhelimessa on Unisoc T310, jonka luvataan tarjoavan virtapihiä suorituskykyä ja sulavaa kokemusta kaikenlaisessa käytössä. Keskusmuistia löytyy neljä gigatavua ja tallennustilaa 64 gigatavua. Jos kaipaa lisää tallennustilaa, sitä pystyy hankkimaan maksimissaan 128 gigatavua muistikortin avulla. Käyttöjärjestelmänä on Android 11 eli pari vuotta sitten ilmestynyt versio. Kyseessä on puhdas Android, minkä voi odottaa osaltaan myös auttavan akunkestossa.

Hintaa Cubot Pocket -puhelimella on 249 euroa. Värivaihtoehtoja on tarjolla kolme.

www.ewdist.fi/cubot