Cyrus Audio on uudistanut kaksi laitettaan osana koko Classic-sarjan uudistusta. Niin integroidun Classic AMP -vahvistimen kuin Classic PRE -esivahvistimenkin ulkoasu on säilynyt ennallaan, mutta sisuksissa on tapahtunut perusteellisia muutoksia. Molemmissa on paranneltu komponentteja urakalla ja piirit on suunniteltu uudelleen. Äänen luvataan olevan päivitysten myötä parempi. Sarjaan on tulossa myöhemmin myös verkkosoitin BluOS-alustalla.

Classic AMPissa on neljä analogista linjatasoista rca-sisääntuloa sekä phono-sisääntulo mm-äänirasioille. Optisia sisääntuloja on kaksin kappalein, samoin koaksiaalisia. Lähtöinä on kaiutinlähtöjen lisäksi mc out, pre out ja fixed out. Tehoa irtoaa 2 x 91 wattia kuuden ohmin kuormalla. Esivahvistimen virtalähde on erillään päätteestä, ja lisäksi digitaaliselle ohjauspiirille on oma eristetty virtalähteensä. Classic PRE:ssä kaiutinlähtöjen tilalla on balansoidut lähdöt.

www.cyrusaudio.com

www.audiokauppa.fi