Antelope Audio on julkaissut ensimmäisen aktiivisen studiomonitorinsa, Atlas i8:n, joka sisältää kolmitie-suunnittelun, mukaan lukien isobaariset bassokaiuttimet ja koaksiaalisen yhdistelmän keskiääni- ja korkeataajuuksille.

Antelope tunnetaan ääniliitäntöjen ja mallinnusmikrofonien osaamisestaan ja se ottaa nyt ensimmäiset askeleet studiomonitorien maailmaan mielenkiintoisella parilla, jotka lupaavat ulottuvan basson ja voimakkaan yleisäänentoiston. 

Atlas i8 -monitorit sisältävät kaksi 8-tuumaista isobaarista bassokaiutinta, mikä tarkoittaa, että ne ovat asetettu toistensa taakse peräkkäin kartio vasten magneettia. Antelope väittää tämän tarjoavan vertaansa vailla olevaa tehoa ja tarkkaa basson toistoa samalla kun kaiuttimen kokoa on pienennetty.

Jokaiseen kaiutinkoteloon sisältyy kolme D-class vahvistinta. Nämä lähettävät bassotaajuudet 8-tuumaisille isobaarisille bassokaiuttimille, kun taas keskiääni- ja diskanttielementti on järjestetty koaksiaalisesti. Diskantti sijaitsee keskiääniyksikön keskellä.

Antelopen mukaan yksittäinen äänilähde keski- ja korkeataajuuksille mahdollistaa Atlas i8 -monitorien asettamisen vaaka- tai pystysuuntaan. Monitoreiden takapuolella on kätevä värinäyttö ja pyöreä säädin, jotka antavat hallinnan 4-kaistaiselle taajuuskorjaimelle, mahdollistaen basson, matalien keskitaajuuksien, korkeiden keskitaajuuksien ja diskanttien säädön. Atlas i8 -monitorit sisältävät XLR-liitännät digitaalisille äänisignaaleille ja kombo XLR/TRS-liitännän analogisille äänilähteille.

Antelope Audion Atlas i8 -aktiiviset studiomonitorit ovat nyt saatavilla hintaan 2495 euroa per monitori.

antelopeaudio.com​