Musial Fidelity julkaisi Nu-Vista 800.2:n. Kyseessä on alkuperäisen Nu-Vista 800 -vahvistimen seuraaja. Uudessa 800.2:ssa säilytetään alkuperäisen suunnittelun ydin samalla hyödyntäen viimeisimmän sarjan hienosäätöjä ja teknologisia edistysaskeleita, luvaten parannettua äänenlaatua ja estetiikkaa.

Musical Fidelity Nu-Vista 800.2 on huippuluokan integroitu vahvistin, joka tarjoaa poikkeukselliset tekniset ominaisuudet. Vahvistimessa on neljä 6S51N nuvistor-putkea esivahvistinasteessa, jatkettuna erillisillä monovahvistinasteilla, jotka mahdollistavat laajentuneen äänikentän.

Vahvistimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu voimakas 300W+ per kanava -tehoaste, joka takaa kyvyn ohjata vaativimpiakin kaiuttimia. Jokainen erillinen teho-osio on liitetty omaan korkeavirtaiseen ja suuritehoiseen kondensaattoriin. Tämä johtaa alhaisempaan impedanssiin ja parantuneisiin teknisiin ominaisuuksiin vähentäen vääristymiä.

Musical Fidelity on panostanut laajasti Nu-Vista-sarjaan ja se näkyy myös 800.2-mallissa. Virtalähdepiiristöä on päivitetty parannetun kokonaissuorituskyvyn saavuttamiseksi. Taajuusmuuntajat on käämitty uudelleen vastustavien tekijöiden minimoimiseksi ja parantaen ääniominaisuuksia.

Uusi virtalähdepiiri mahdollistaa Nu-Vista 800.2:n etäkäynnistyksen ja valmiustilan kytkemisen tuoden mukavuutta päivittäiseen käyttöön. Etupaneeli on jatkokehitetty; siinä on selkeä näyttö erilaisilla katseluasetuksilla, mukaan lukien tyylikäs VU-mittari. Lisäksi mukana tulee alumiininen kaukosäädin.

Nu-Vista 800.2 on rakennettu tinkimättä. Siinä on koneistetut etu- ja sivupaneelit, jotka on valmistettu alumiinista. Tämä rakenne toimii Faradayn häkkinä, suojaamalla ulkoisilta sähkömagneettisilta kentiltä sekä eristämällä värähtelyjä ja ilman kautta tulevia häiriöitä.

Nu-Vista 800.2:ssa on viisi sisääntuloa, mukaan lukien neljä RCA-stereosisääntuloa ja yksi XLR-stereosisääntulo. Joustavaa järjestelmän rakentamista varten siinä on myös kiinteät ja säädettävät analogiset lähdöt sekä kaksiosaiset bi-kytkentäiset kaiutinlähtöliittimet.

Nu-Vista 800.2 on saatavilla jälleenmyyjäverkoston kautta, ja se on saatavilla mustana ja hopeisena hintaan 11990 euroa.

ak-hifisystems.fi