Insta360 on julkaissut uuden kompaktin Insta360 Go 3 actionkameran, jota on nyt sanottu maailman pienimmäksi actionkameraksi. Kameran paino on vain 35 grammaa, ja se kykenee tallentamaan videoita jopa 2,7K-resoluutiolla. Akku kamera-osassa kestää yhdellä latauksella jopa 45 minuuttia. Kun se yhdistetään Action Podiin, tallennusaika nousee 170 minuuttiin.

Uusi actionkamera Insta360:lta on varustettu useilla alan johtavilla ominaisuuksilla, kuten gimbaalimaisella vakautuksella ja 360 asteen horisontin tasoituksella. Samoin siinä on kaukosäädin ja mahdollisuus reaaliaikaisen kuvan katsomiseen käännettävässä näytössä. Kamera on myös vedenkestävä IPX8-luokituksen mukaisesti ja siinä on vaihdettava objektiivinsuoja. Toimintapodi on myös luokiteltu vesitiiviiksi IPX4-standardin mukaisesti.

Insta360-sovelluksen avulla Android- ja iOS-laitteilla käyttäjät voivat nopeasti editoida kameralla tallennettua materiaalia tekoälyn avulla. Kameraan kuuluu myös useita tarvikkeita, kuten magneettinen riipus, teline ja helppo klipsi, joiden avulla kameran voi kiinnittää esimerkiksi lippalakkiin.

Insta360 Go 3:n perusmalli, jossa on 32 gigatavua tallennustilaa, maksaa 449 euroa. Sitä on saatavilla myös toimintapakettina, matkapakettina, vesurheilupakettina ja pyöräilypakettina. Kamera on saatavilla 32, 64 tai 128 gigatavun versioina. Käyttäjät voivat myös hankkia räätälöityjä kuoria Go 3 -actionkameraan lisähintaan 12,99 euroa.​

insta360.com