Sonosi luo ihmisiä yhdistäviä äänielämyksiä paikasta tai seurasta riippumatta. Era-kaiutinperheen julkaisun jälkeen brändi esittelee nyt Move 2:n, seuraavan sukupolven Move-kaiuttimen, joka on päivitetty sisältä ja ulkoa. Move 2:ssa on jopa 24 tunnin akunkesto, erittäin kestävä, vedenpitävä muotoilu sekä stereoääni ensimmäisenä Sonosin kannettavista kaiuttimista.

Vuonna 2019 lanseerattu Move mahdollisti ensimmäistä kertaa Sonos-elämyksen kodin ulkopuolella. Samalla se loi kokonaan uuden tuotekategorian: kannettavat premium-kaiuttimet. Siitä lähtien Move on ollut kategoriansa myydyin kaiutin ja toiminut lukemattomien syntymäpäiväjuhlien, ulkoilmaillallisten, nuotiopiirien ja muiden kokoontumisten keskiössä.

Nykyään ääni halutaan yhä tiiviimmin ja monipuolisemmin osaksi elämää. Juuri tästä syystä Move-kaiutinta haluttiin päivittää sekä kuuntelukokemuksen uudelle tasolle vievällä stereoäänellä että kaikenlaisiin seikkailuihin sopivalla kestävällä muotoilulla. Alla uuden Move 2 kaiuttimen pääominaisuudet:

  • Täyteläinen ääni nyt stereona: Move 2:ssa on uudistettu akustinen arkkitehtuuri. Kaksi diskanttikaiutinta tuottavat stereoäänen ja kirkkaat vokaalit, joiden ansiosta live-esityksen emotionaalinen lataus välittyy täysin. Bassokaiutin takaa syvän basson ulkonakin kuunneltaessa.
  • Mukautettava järjestelmä: Bluetooth- ja WiFi-mahdollisuudet tarjoavat joustavuutta – kaksi Move 2 -kaiutinta voi muodostaa stereoparin Bluetoothin kautta tai Move 2 -kaiuttimen voi ryhmittää Sonos-järjestelmään saumattomasti WiFi-yhteydellä.
  • Lisävoimaa: Move 2:ssa on jopa 24 tunnin akunkesto – tuplasti enemmän kuin Movessa. Kaiuttimen USB-C-portin kautta tien päällä voi ladata puhelinta tai muita pienlaitteita.
  • Kestävä suunnittelu sopii mihin tahansa seikkailuun: Move 2:ssa on tyhjäkäynnillä  yli 40 % pienempi energiankulutus, ja sen vaihdettava akku lisää käyttöikää. Myös tuotteen pakkaus on vastuullisesti suunniteltu.
  • Monipuolinen ääni missä vaan: IP-56-luokiteltu Move 2 kestää iskuja, roiskeita, sadetta, likaa ja aurinkoa. Automaattisen Trueplay-viritysteknologian avulla Move 2 sovittaa äänen ympäristöön, jotta kuuntelukokemus on paras mahdollinen missä vaan.
  • Muotoilu ja säätimet: Saumattomasti tuttuihin Sonos-tuotteisiin sopivien mustan ja valkoisen viimeistelyn lisäksi Move 2 on saatavilla oliivinsävyisenä. Move 2:ssa on Era-tuotteista tuttu intuiviitinen käyttöliittymä, johon kuuluvat mm. äänenvoimakkuuden säätö kapasitiivisella liukukytkimellä ja hallinta esimerkiksi Amazon Alexan, Sonos-sovelluksen tai Apple Airplay2:n kautta. Move 2 -kaiuttimen takana on myös uusi kytkin, jolla mikrofonit voi kytkeä pois päältä.
  • Sopii kaikenlaiselle sisällölle: Ääntä voi suoratoistaa WiFin tai Bluetoothin kautta. Kaiuttimen yhdistäminen levysoittimeen, tietokoneeseen tai muuhun audiolähteeseen avaa entistä enemmän kuuntelumahdollisuuksia.​

Move 2 kaiutin on saatavilla 20.9.2023 hintaan 499 €.

sonos.com