Denon, maailmanlaajuisesti arvostettu korkealaatuisten stereolaitteiden valmistaja, on paljastanut uusimman lippulaivatuotteensa, DP-3000NE-levysoittimen. Tämä premium-tason suoravetolevysoitin ilmentää Denonin omistautumista käsityöhön ja äänen laatuun, tarjoten musiikin ystäville mahdollisuuden löytää uudelleen rakastamiensa vinyylilevyjen hienovaraisimmatkin yksityiskohdat. DP-3000NE on tarkkuuden ja laadun osoitus.

S-muotoinen äänivarsi: Denon on parantanut S-muotoista äänivartta parantaakseen äänirasiaseurantaa. 9 millimetrin pystysäätö mahdollistaa tarkan pystyseurantakulman (VTA) säädön, varmistaen optimaalisen suorituskyvyn ja yhteensopivuuden erilaisten levymattojen kanssa.

Erittäin tyylikäs muotoilu: Levysoittimen kotelona toimii tumma eebenpuinen tiivis puukotelo. Tämä elegantti muotoilu sulautuu saumattomasti metalliseen levylautaseen, äänivarteen ja kytkimiin, tehdäkseen siitä visuaalisesti vaikuttavan lisän mihin tahansa ympäristöön. Tukevat eristetyt tukijalat takaavat värinättömän, yksityiskohtaisen äänen.

Suoravetotarkkuus: Denonin suunnittelema suoraveto takaa yhdenmukaisen kierrosnopeuden, riippumatta valitusta kierrosluvusta tai levyn kuormituksesta. Se saavuttaa täyden nopeuden ilman viivettä eikä vaadi hihnan vaihtamista, mikä takaa luotettavuuden ajan mittaan.

Pölysuoja: DP-3000NE sisältää kirkkaan irrotettavan pölysuojuksen, suojaten levysoitinta, äänirasiaa ja levyjä pölyltä sekä roskilta.

Edistynyt moottorinohjaus: Uusi suoravetomoottorin ohjauslevy hyödyntää algoritmin tarkan jännitteensyötön ylläpitämiseksi, eliminoiden nopeusvaihtelut ja ei-toivotut värinät, jopa pitkäaikaisessa käytössä.

Monipuoliset säädöt: DP-3000NE-äänivarrella on useita säätövaihtoehtoja, jotka mahdollistavat monenlaisten MM (Moving Magnet) tai MC (Moving Coil) äänirasiamallien käytön. Käyttäjät voivat hienosäätää asetuksia, kuten VTA:ta, äänirasian painoa, anti-skatingia (alue 0–3 grammaa) ja korkeussäätöä.

Valittavat nopeudet: Levysoitin tarjoaa nopeudet: 33 1/3 rpm, 45 rpm ja 78 rpm, soveltuen monenlaisille vinyylilevykokoelmille.

DP-3000NE julkaistaan lokakuussa 2023, ja sen suositushinta on €2499. Denonin DP-3000NE-levysoitin on valmis nostamaan vinyylilevyjen kuuntelukokemuksen uudelle tasolle, tarjoten vertaansa vailla olevaa tarkkuutta ja äänenlaatua. Olitpa kokenut audiofiili tai vasta aloitteleva vinyylilevyjen maailmassa, tämä levysoitin lupaa tarjota musiikkia sen puhtaimmassa muodossa.

denon.com