Musical Fidelity, joka on tunnettu laadukkaista äänentoistolaitteistaan on juuri esitellyt uusimman mestariteoksensa: M8x TT -levysoittimen. Julkistus on osoitus yrityksen tinkimättömästä sitoutumisesta audioalan huippuosaamiseen ja innovatiiviseen suunnitteluun. Levysoittimen luominen alkoi visionäärisen Antony Michaelsonin toimesta, joka on tunnettu ainutlaatuisesta näkemyksestään musiikista, joka ilmentää laaja-alaisuutta, lämpöä ja yksityiskohtia. Hänen aiemmat vahvistinsuunnittelunsa olivat jo heijastaneet näitä äänellisiä ominaisuuksia, ja tämä innoitti hänet aloittamaan tehtävän vuonna 2002 luodakseen levysoittimen, joka ei ainoastaan tavoittaisi näitä piirteitä, vaan olisi myös mekaaninen mestariteos, samalla tavalla kuin hänen vahvistimensa.

Yrityksen ensimmäinen tuotos oli M1-levysoitin, joka keräsi nopeasti tunnustusta ja ihailua audiofiilien yhteisössä. M1 saavutti tavoitteensa yhdistämällä metalliseosten suuren massan värähtelemättömiin akryyleihin, kaiken tämän ollessa toteutettu kaksiosaisen rungon avulla, joka eristi moottoriyksikön äänivarren ja levyalustan kokoonpanosta.

Perustuen M1:n aiemman menestyksen varaan, Musical Fidelity esittelee nyt M8x TT -levysoittimen, joka vie äänenlaadun ja teknisen suorituskyvyn uudelle tasolle seuraavilla merkittävillä teknisillä ominaisuuksilla:

Suurempi, painavampi levylautanen: M8x TT:ssä on suurempi ja painavampi levylautanen, jossa on alumiininen sisäosa, mikä parantaa vauhtipyörä vaikutusta ja takaa tarkan vakauden toiston aikana.

Vaimennusmateriaalit: Termoplastiset elastomeerit (TPE) vaimennusmateriaaleina vähentävät värähtelyjä ja resonansseja, mikä takaa häiriöttömän ja vakaan kuuntelukokemuksen.

Parannettu laakeri: Ylemmän päälaakeriblokin käyttö parantaa tarkkuutta ja kestävyyttä, minkä seurauksena kitka on pienempi ja elinikä pidempi.

Säädettävät jalat: Mukana tulevien painavien säädettävien jalkojen ansiosta vakaus paranee ja ei-toivotut värähtelyt vähenevät.

Vaihdettava äänivarren alusta: M8x TT:ssä on laajennettavissa oleva äänivarren aliusta tarjoaa käyttäjille joustavuutta valita erilaisista huippuluokan äänivarsista omien mieltymystensä mukaan.

Matalan resonanssin äänivarsi: Uudelleen suunniteltu matalan resonanssin äänivarsi minimoi häiriöt.

Virheetön viimeistely: Levysoitin koostuu CNC osista jotka on käsityönä kiillotettu.

True Balanced tila: M8x TT tarjoaa balansoidut liitännät.

Lopputuloksena on teknologisesti huippulaatuinen levysoitin, joka tarjoaa virheettömän ja vakaan äänikuvan, poikkeuksellisen laadun ja yksityiskohtaisen viimeistelyn. M8x TT ilmentää Musical Fidelityn sitoutumista äänentoiston huippuosaamiseen ja kutsuu musiikin ystäviä aloittamaan äänellisen matkansa, joka on vertaansa vailla.

M8x TT:n on saatavilla valikoiduilla markkinoilla tulevien kuukausien aikana suositushintaan 8990€.

musicalfidelity.com