Polar on tunnettu urheiluteknologian edelläkävijä yli 50 vuoden kokemuksella ja esittelee nyt uuden lippulaivatuotteensa: Polar Vantage V3. Tämä premium-multisportkello yhdistää tyylikkään suomalaisen designin ja ennennäkemättömän Polar Elixir™ -teknologiaan, joka mahdollistaa entistä syvällisemmän ja monipuolisemman biomittausteknologian.

Polar Vantage V3 on varustettu Polar Elixir™ -biomittausteknologialla, joka tarjoaa syvällisempää tietoa kehon toiminnasta kuin koskaan aiemmin. Tämä tekniikka mittaa sydämen ja verisuoniston toimintaa, autonomista hermostoa ja kehon lämpötilaa. Saadun datan avulla voidaan laskea veren happisaturaatio, ihon lämpötila ja sydämen sähköiset impulsse. Polar Elixir™ esittelee myös Polarin neljännen sukupolven optisen sykkeenmittausteknologian, joka tarjoaa erittäin tarkan rannesykkeenmittauksen.

Polar Vantage V3 jatkaa suositun Polar Vantage V -tuotesarjan perinnettä tarjoamalla välineitä, jotka auttavat käyttäjiä parantamaan harjoitteluaan ja suorituskykyään. Kellossa on erittäin kirkas AMOLED-kosketusnäyttö, kaksitaajuus-GPS, offline-kartat ja tehokas prosessori, jotka takaavat erinomaisen käyttökokemuksen.

Polar Elixir™ on ainutlaatuinen biomittausteknologioiden kokoelma, joka mittaa enemmän tietoa ihmiskehosta kuin koskaan aiemmin. Se vahvistaa Polarin Smart Coaching -algoritmien ominaisuuksia, tarjoten käyttäjille kattavimmat harjoitus- ja palautumistyökalut. Polar Elixir™ esittelee myös pulssioksimetrin veren happisaturaation mittaamiseen ja ranne-EKG:n sydämen sähköisen toiminnan seuraamiseen.

Polar Vantage V3:n muotoilu yhdistää tyylin ja käytännöllisyyden. AMOLED-näyttö on suuri ja korkearesoluutioinen, ja kellon keveys ja painikkeiden selkeys mahdollistavat sen käytön missä tahansa olosuhteissa. Kello on yhteensopiva 22 mm:n standardirannekkeiden kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan.

Suorituskyvyn kannalta Polar Vantage V3 on tehokkaampi kuin aiemmat mallit, ja siinä on 32 Gt:n sisäinen muisti. Kaksitaajuus-GPS tarjoaa tarkat etäisyysmittaukset, ja akku kestää jopa 140 tuntia jatkuvassa harjoittelussa.

Polar Vantage V3 on ennakkotilattavissa 11.10.2023 alkaen, ja toimitukset alkavat 25.10.2023. Suositushinta on 599 euroa, ja saatavilla on myös paketti, joka sisältää Polar H10 -sykesensorin, suositushinnaltaan 649 euroa.

polar.com