Jo lähes 50 vuoden ajan Polar on ollut edelläkävijä puettavassa urheiluteknologiassa. Älykelloissa Polar on ollut kuitenkin hieman ehkä altavastaaja Samsungien, Garminien ja muiden merkkien syytäessä uusia malleja maailmalle kiihtyvässä tahdissa. Tällä uutuudella on tarkoitus haastaa muut – Ja etenkin premium-hintaluokassa.


Kestävyys Korkealle Tasolle

Kyseessä on Polarin tähän mennessä korkealaatuisin ulkoiluun tarkoitettu urheilukello, jossa vuosikymmenten aikana kerrytetty tiede- ja tutkimusosaaminen yhdistyy rouhean tyylikkääseen muotoiluun.

Polar Grit X2 Pro on rakennettu viimeisimpien Yhdysvaltain armeijan standardien (810H) mukaisesti. Polarin mukaan tämä tarkoittaa, että kello kestää vaativimpiakin olosuhteita, kuten korkeita ja matalia lämpötiloja, korroosiota ja veden upottamista. Lisäksi Grit X2 Prossa on kaksitaajuinen GPS ja innovatiivinen antenni, jotka takaavat luotettavan navigoinnin kaikissa olosuhteissa.

Kello on varustettu uudistettu kirkkaalla AMOLED-kosketusnäytöllä, naarmuuntumattomalla safiirikristallilasilla, lujalla ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kehyksellä ja etukuorella, kaksitaajuisella GPS:llä ja innovatiivisilla Polar Elixir™-biomittausteknologioilla. Polar Grit X2 Pro tarjoaa myös luotettavia navigointityökaluja, kuten offline-karttoja, ja siihen sisältyvät kaikki harjoitus-, palautumis- ja unenseurantaominaisuudet, joista Polar on tunnettu.

Uusi Polar Grit X2 Pro on saatavana myös Titan-erikoismallina, jossa on kevyempi, lujasta avaruusteollisuuden käyttämästä titaanista valmistettu kehys. Polar Grit X2 Pro Titanissa on silikonirannekkeen lisäksi nahkaranneke, jonka antibakteerinen korkista valmistettu sisäpinta takaa ensiluokkaisen mukavuuden, hengittävyyden ja tyylin.


Innovatiiviset Toiminnot

Uusi Polar Grit X2 Pro tarjoaa laajan valikoiman navigointi- ja reititystyökaluja, kuten sisäänrakennetut topografiset kartat, komootin tukeman reittiopastuksen ja Strava-reittisynkronoinnin. Valmistajan mukaan tämä tekee kellosta täydellisen kumppanin ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten vaelluksiin, polkujuoksuun ja pyöräilyyn.

Lisäksi Polar Grit X2 Pro sisältää kokonaisvaltaisen valikoiman navigointi- ja reititystyökaluja, joita ovat sisäänrakennetut topografiset kartat, uusi kuljettu reitti -ominaisuus, komootin tukema yksityiskohtainen reittiopastus ja Strava-reittisynkronointi. Kellossa on esiasennettuna Euroopan ja Pohjois-Amerikan kartat, joissa on runsaasti yksityiskohtia rakennuksista, puistoista, tärkeimmistä tieverkoista, kaduista ja vesistöistä. Saadakseen parhaan mahdollisen topografisen karttakokemuksen käyttäjät voivat ladata ilmaiseksi Polar Flow -palvelusta vielä yksityiskohtaisempia karttoja, joissa on korkeuskäyrät sekä uusia alueita.

Polkujuoksussa, vaelluksilla ja pyöräillessä käyttäjät näkevät pystynopeutensa reaaliajassa sekä keskimääräisen nousunopeutensa (VAM) 30 sekunnin ajalta. 3D-nopeusmittari laskee käyttäjän todellisen nopeuden, kun hän liikkuu ylös- ja eteenpäin.

Edistyksellisten navigointityökalujen lisäksi Polar Grit X2 Pro on paras kumppani ulkona seikkailemiseen, sillä sen akun kesto on jopa 140 tuntia virransäästö-treenitilassa, jopa 43 tuntia treenitilassa ja jopa 10 päivää kellotilassa. Lisäksi Polar Grit X2 Prossa on sisäänrakennettu taskulamppu ja 32 Gt:n tallennustila treenitietojen, karttojen ja useiden reittien tallentamista offline-käyttöä varten.

Polar Grit X2 Pro on sopii hyvin ulkona seikkailemiseen, sillä sen akun kesto on jopa 140 tuntia virransäästö-treenitilassa, jopa 43 tuntia treenitilassa ja jopa 10 päivää kellotilassa. Lisäksi Polar Grit X2 Prossa on sisäänrakennettu taskulamppu ja 32 Gt:n tallennustila treenitietojen, karttojen ja useiden reittien tallentamista offline-käyttöä varten.


Myös terveyden seurantaa

Polar Grit X2 Prossa yhdistyvät huippuluokan sensoreiden yhdistelmäteknologia-alusta ja neljännen sukupolven optinen sykkeenseuranta. Kello tarjoaa myös SpO2-veren happipitoisuuden ja yöllisen ihon lämpötilan seurannan. Näiden ominaisuuksien avulla käyttäjät voivat seurata suorituskykyään ja hyvinvointiaan tarkasti ja luotettavasti.


Saatavuus ja Hinta:
Polar Grit X2 Pro on ennakkotilattavissa Polar.comista 20.3.–2.4.2024, ja myynti alkaa kaikissa kanavissa 3. huhtikuuta alkaen saatavuuden mukaan. Kellon värivaihtoehdot ovat Night Black ja Stone-Gray hintaan 749,90 €. Lisäksi myynnissä on Grit X2 Pro Titan -erikoismalli hintaan 869,90 €.

Lisätietoja: Polar.com