Marmitek on julkistanut uuden Surround Anywhere -järjestelmän, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden liittää takakaiuttimet langattomasti AV-vahvistimeen. Järjestelmä koostuu kahdesta osasta: erittäin kompakteista lähettimestä ja vastaanottimesta, jotka siirtävät ääntä digitaalisen yhteyden avulla säilyttäen laadukkaan toiston.

Järjestelmä toimii 2,4 GHz taajuudella, mikä takaa paremman yhteyden ilman häiriöitä muista tilassa olevista Wi-Fi-laitteista. Pariliitos on suojattu, mahdollistaen useiden kaiutinparien samanaikaisen käytön (enintään 6). Vastaanottimessa oleva sisäänrakennettu vahvistin tarjoaa voimakasta ääntä kaiuttimille, ja äänenvoimakkuus säätyy automaattisesti lähettimen kytkennän perusteella. Lisäksi vastaanottimesta löytyvä äänenvoimakkuuden hienosäätö mahdollistaa tasapainon säätämisen etu- ja takakaiuttimien välillä.

Lähettimen tekniset ominaisuudet sisältävät digitaalisen äänen siirtomenetelmän, 2,4 GHz taajuuden, digitaalisen liitännän vastaanottimeen, ja toiminta-alueen jopa 30 metriä avoimessa tilassa tai 10 metriä seinien tai kattojen läpi. Vastaanottimen-vahvistimen puolella on 2 x 50 W lähtöteho, taajuusvaste 20 Hz – 20 kHz @ 8 ohmia, suositeltu impedanssi 4-16 ohmia.

Marmitek Surround Anywhere tarjoaa teknisesti kehittyneen ja luotettavan ratkaisun langattomaan äänen siirtoon AV-järjestelmissä. Tämä innovaatio vastaa kasvavaan tarpeeseen kätevämmälle ja johdottomammalle äänentoistolle kodin viihdejärjestelmissä.

verkkokauppa.com

marmitek.com