Elonet+, aiemmin Elonet, on Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) ylläpitämä suoratoistopalvelu, joka on saanut päivitetyn nimen ja käyttöliittymän. Uuden version myötä palvelu on nyt saatavilla sekä mobiili- että tv-sovelluksina, mikä lisää sen käyttäjäystävällisyyttä.

Palvelu on edelleen maksuton käyttäjilleen tarjoten laajan valikoiman kotimaisia elokuvia ja lyhytelokuvia. Eloket+ sisältää 400 pitkää kotimaista elokuvaa ja lähes 3000 lyhytelokuvaa. Lisäksi palvelussa on kotimaisia tv-sarjoja. Käyttäjille luvataan myös jatkuvasti päivittyvä elokuvatarjonta.

Uuden version myötä palveluun on lisätty joukko uusia elokuvia ja tv-sarjoja, kuten Talvisota-sarja, Akallinen mies, Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva, Pieni luutatyttö, Onni etsii asuntoa ja Kuu on vaarallinen.

KAVI on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, jonka tehtäviin kuuluu mediakasvatuksen sekä audiovisuaalisen kulttuurin edistäminen. Elonet+ palvelee näiden tehtävien puitteissa tarjoten käyttäjilleen mahdollisuuden tutustua laajasti kotimaiseen elokuva- ja tv-tuotantoon.

elonet.finna.fi