Denon on julkistanut uuden 8K AV -vastaanottimensa AVC-X6800H:n, asettaen uuden standardin korkealaatuiselle kotiteatterille. Ensimmäisenä 8K AV -vastaanottimien markkinoille tuonut Denonin uusin malli ylpeilee vaikuttavasta tehokkuudesta ja monipuolisista liitäntämahdollisuuksista. Seitsemällä HDMI-sisääntulolla, kahdella HDMI-ulostulolla ja 11.4 kanavaisella tilaäänellä, AVC-X6800H vastaa laajoihin liitettävyysvaatimuksiin ja erilaisiin konfiguraatioihin.

Denon AVC-X6800H:n tyylikäs muotoilu täydentyy sen huomattaviin teknisiin ominaisuuksiin. 11.4 kanavan vahvistuksen (13.4 etuaste) lisäksi vastaanotin tukee tilaääntä ja 8K-videota, tarjoten voimakasta 205 wattia kanavaa kohden. Yhteensopivat ääniformaatit sisältävät Dolby Atmosin, DTS:X:n, IMAX Enhancedin ja Auro 3D:n, lisäksi on upmixing-vaihtoehdot kuten Dolby Surround, DTS Neural:X ja Auro-Matic vanhemman sisällön toistamikseksi. Lisäksi vastaanotin integroi Denonin HEOS-yhteensopivuuden.

Denon AVC-X6800H varmistaa liitettävyyden myös tulevaisuudessa, sillä kaikki seitsemän HDMI-sisääntuloa ja molemmat HDMI-ulostulot ovat 8K-valmiita. Tuki HLG:lle, HDR:lle, Dolby Visionille, HDR10+:lle ja Dynamic HDR:lle ovat myös mukana. Vastaanotin sisältää Audyssey-huonekorjauksen ja tarvittaessa sen voi päivittää Dirac Live -digitaaliseen huonekorjaukseen, lisämaksusta.

Audiophilien iloksi etupaneelin USB-portti tukee korkearesoluutioista äänentoistoa jopa 24-bittisenä/192kHz:n asti, kattaen formaatit kuten MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC ja ALAC. Pelaajat arvostavat VRR:ää, Quick Frame Transportia ja ALLM-tukea pelikonsoleille tai tietokoneille.

Denon AVC-X6800H on voimakas ja monipuolinen vastaanotin, tarjoten laajan valikoiman liitäntöjä takapaneelissaan. Denon Setup Assistant auttaa käyttökokemuksessa niille, jotka haluavat helpon asennuksen, mutta tarjoaa silti mahdollisuuden edistyneempien konfiguraatiovaihtoehtojen löytämiseen.

AVC-X6800H on tällä hetkellä saatavilla valtuutetuissa Denon-jälleenmyyjillä Isossa-Britanniassa hintaan 3 000 puntaa ja Euroopassa hintaan 3 500 euroa. Yhdysvaltain saatavuutta ja hinnoittelua ei ole vielä vahvistettu.

denon.com