Hisense on julkisti uuden televisiomallinsa, 75UX, CES-messuilla. Tämä 75UX kuuluu Hisensen UX-lippulaivasarjaan ja on yhtiön historian ohuin Mini-LED-televisio, mitaten alle 13 millimetrin paksuudeltaan. Television tekniset ominaisuudet keskittyvät tarjoamaan tinkimätöntä katselukokemusta.

75UX:ssä on 5 000 himmennysaluetta, mikä mahdollistaa vertaansa vailla olevan kontrastin. X-Core Sensing -siru ja 16-bittinen Ambient Light Sensing PRO -ominaisuus tarjoavat älykästä valaistuksen hallintaa, sovittaen kuvia ja yksityiskohtia ympäristön valaistukseen. Näin syntyy dynaaminen katselukokemus, jossa jokainen yksityiskohta korostuu. Televisio sisältää myös sisäänrakennetun 2.2.2.-kanavaäänen, joka takaa immersiivisen äänentoiston. Näin televisio täydentää katselukokemusta sekä äänen että kuvan osalta.

Lisäksi Hisense esitteli UX-sarjan suurimman mallin, 110UX:n. Tämä 110-tuuman televisio tarjoaa täydellisen kotiteatterielämyksen. Siinä on yli 40 000 himmennysaluetta, joka luo upean kontrastin. Televisio hyödyntää QLED-Quantum Dot -teknologiaa ja tekoälypohjaista Hi-View Engine -piirisarjaa, joka mukautuu dynaamisesti näytöllä näkyvään sisältöön.

110UX-mallissa on myös edistynyt ääniteknologia, kuten 4.2.2.-kanavaääni ja Dolby Atmos FlexConnect. Virkistystaajuus on 144 Hz, mikä tekee televisiosta erinomaisen valinnan sekä elokuvien ystäville että videopelaajille, jotka etsivät saumatonta ja viiveetöntä kokemusta.

Hisensen uusi ULED-sarja, koostuen malleista U6N, U7N ja U8N, tarjoaa premium-televisioita parhailla ominaisuuksilla. Näissä televisioissa on huipputason kirkkaus (jopa 3 000 nitiä) ja tuhannet paikalliset himmennysalueet, jotka yhdessä luovat realistisen kuvan syvällä kontrastilla. Televisiot tukevat Dolby Visionia, IMAX Enhancedia ja Filmmaker Modea, takaen immersiivisen katselukokemuksen laajalla värien ja yksityiskohtien skaalalla.

U7N- ja U8N-malleissa on Hi-View Engine PRO -ominaisuus, joka parantaa kuvanlaatua tekoälyn avulla. Piirisarja sisältää ominaisuuksia kuten Dynamic Tone Mapping Pro, Face Detection, AI HDR Enhancement ja AI Detail Enhancement, jotka parantavat kuvanlaatua huomattavasti.

Lisäksi Hisense esitteli useita lasertelevisiomalleja, joista 8K Sonic Laser TV erottuu ensimmäisenä 8K ultra-high -tarkkuudellaan. Television Dynamic Zone Laser TV mahdollistaa ennennäkemättömän HDR-kokemuksen suuren kirkkauden, syvän kontrastin, elävien värien ja poikkeuksellisen kuvanlaadun avulla. Ultra Black Laser TV -ruudussa käytetty mikronano-filmirakenne torjuu ympäröivää valoa tehokkaasti, luoden vaikuttavan kontrastin. Ultra Slim Laser TV on markkinoiden pienin 4K-lasertelevisio, ja Rollable Laser TV on alan ensimmäinen rullattava televisio Fresnel-näytöllä.

Uudet Mini-LED ULED -televisiot ja lasertelevisiot ovat saatavilla Suomen johtavissa myymäläketjuissa syksystä 2024 alkaen.

fin.hisense.com