Samsung Electronics on julkaissut 3D Map View -toiminnon SmartThings-älykotialustalleen. Tämä uusi toiminto mahdollistaa kodin pohjapiirroksen muuntamisen kolmiulotteiseksi kuvaksi sovelluksessa, tarjoten käyttäjille mahdollisuuden hallita älykodin laitteita, kuten valaistusta, lämpötilaa, ilmanlaatua ja energiankulutusta etänä.

3D Map View on suunniteltu parantamaan älykodin laitteiden hallintaa, ja se mahdollistaa laitteiden sijainnin nopean hahmottamisen ja hallinnan ilman tarvetta etsiä laitteita yksitellen. Toiminto päivittyy automaattisesti, kun älykotiin liitetään uusia laitteita.

Uusi versio karttanäkymästä hyödyntää Samsung-laitteiden kuten Bespoke Jet Bot™ -imurin Spatial AI -ominaisuutta sekä LiDAR-sensoreita, jotka tarkasti mittaavat tilat ja luovat kolmiulotteisen pohjapiirroksen kodista. Tämä mahdollistaa käyttäjän kodin tilojen tarkemman tutkimisen ja hahmottamisen.

Lisäksi paranneltu suodatustoiminto mahdollistaa laitteiden seurannan ja hallinnan tehokkaammin. Loppuvuoden aikana käyttäjille tarjotaan myös räätälöidympi ja käyttäjäystävällisempi älypalvelukokonaisuus, joka sisältää CES 2024 -tapahtumassa esiteltyjä tekoälyhahmoja.

Toiminto on nyt saatavilla kaikissa maissa, joissa SmartThings-sovellus on käytössä, ja sitä voidaan käyttää Android- ja iOS-mobiililaitteilla sekä televisioilla. Lisätoimintoja tullaan tarjoamaan vuoden alkupuoliskon aikana Family Hub™ -jääkaappien kautta.

Samsungin tavoitteena on tarjota kuluttajille mahdollisuus hallita kotinsa laitteita kätevästi paikasta riippumatta. Yhtiö työskentelee myös laajentaakseen toimintoa kodista huoneistoihin ja toimistotiloihin yhteistyössä rakennusyritysten kanssa, tavoitteenaan luoda optimoituja älykkäitä ympäristöjä.

www.samsung.com