Yale on laajentanut älykotiratkaisujensa valikoimaa tuomalla markkinoille useita uusia tuotteita, jotka täydentävät aikaisemmin kokeilussa ollutta Yale Linus -älylukkoa. Nämä innovatiiviset tuotteet tarjoavat lisää mukavuutta, turvallisuutta ja hallintaa kodin turvajärjestelyihin. Tässä tuoteuutisessa keskitytään neljään Yale Smart -sarjan tuotteeseen: ulkokameraan, ovikelloon, sisäkameraan ja hälytysjärjestelmään, jotka kaikki sopivat saumattomasti yhteen ja toimivat samalla Yale Home -sovelluksella.

Yale Smart Video Doorbell -ovikello mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän ovella olevien henkilöiden kanssa 1080p Full HD -kuvanlaadulla sekä pimeänäön avulla. Ovikello ilmoittaa liikkeestä ja lähettää käyttäjälle ilmoituksen saapuvasta vieraasta tai paketista. Käyttäjät voivat määritellä alueet, joita ovikellon ei haluta valvovan, ja hyödyntää ihmishahmon tunnistusta vähentääkseen turhia ilmoituksia.

Yale Smart Outdoor -ulkokamera tarjoaa 1080p Full HD -kuvanlaadun, liikkeeseen perustuvan tallennuksen, kaksisuuntaisen äänitoiminnon, värillisen pimeänäön ja kohdevalon, joka aktivoituu liikkeestä. Lisäksi kamera on suunniteltu kestämään sääolosuhteita (IP65-luokitus) ja tarjoaa mahdollisuuden mukautettaville havaintoalueille sekä ajastustoiminnoille. Käyttäjät voivat hallita kameraa ja tarkastella tallenteita Yale Home -sovelluksen kautta.

Yale Smart Indoor -sisäkamera on suunniteltu seurantaan sisätiloissa, tarjoten 1080p Full HD -kuvanlaadun, liikkeen laukaisemat tallenteet, pimeänäön, kaksisuuntaisen äänen ja integraation ääniavustajiin. Kamera tarjoaa muokattavan havaintoalueen ja yksityisyystilan, joka voidaan aktivoida automaattisesti.

Yale Smart Alarm -hälytysjärjestelmä on mukautettava turvaratkaisu, joka tarjoaa reaaliaikaisen valvonnan ja hallinnan Yale Home -sovelluksen kautta. Järjestelmä tukee usean kohteen suojausta, laajaa turva-aluetta ja jaettua käyttöoikeutta. Lisävarusteiden avulla järjestelmä voidaan laajentaa kattamaan myös ulkoalueet.

Nämä Yale Smart -tuotteet ovat yhteensopivia keskenään ja voidaan integroida osaksi älykotijärjestelmää, parantaen kotisi turvallisuutta ja mukavuutta. Älykkäät turvaratkaisut tuovat käyttäjille mielenrauhaa, olivatpa he kotona tai matkalla, ja tarjoavat nykyaikaisen tavan hallita kotinsa turvatoimia.

www.yalehome.com