Cambridge Audio on julkaissut OTA-päivityksen (Over-the-Air) CXN100-verkkosoittimeensa, tuoden laitteeseen VU-mittarit ja kellonäytön. Päivitys tuo myös mahdollisuuden näyttää toistettavan albumin kuvan.

VU-mittarit ovat tunnettuja analogisen äänen reaaliaikaisina signaalitasojen näyttäjinä, ja niistä on tullut suosittuja erityisesti analogisen äänen ystävien keskuudessa. Aikaisemmin Cambridge Audio toi VU-mittarit Evo 75- ja Evo 150-suoratoistovahvistimiin, ja nyt suuren kysynnän vuoksi myös CXN100-striimeri-dac saa saman päivityksen.

Päivityksen jälkeen CXN100:ssa sekä Evo-malleissa (6,8 tuuman näytöillä) on kolme uutta näyttövaihtoehtoa: VU-mittari, digitaalinen kello ja albumin kuvitus. Näitä näyttövaihtoehtoja voi vaihtaa laitteen etuosassa olevasta painikkeesta.

Cambridge Audio CXN100 on verkkosoitin/dac, joka käyttää ESS ES9028Q2M SABRE32 Reference -dac-piiriä ja StreamMagic Gen4 -moduulia. Laitteessa on tuki useille suoratoistopalveluille, kuten MQA, Spotify Connect, TIDAL Connect, Qobuz ja Deezer. Lisäksi laite on Roon Ready -sertifioitu.

Cambridge Audio CXN100:n suositushinta on 1049 €.

www.cambridgeaudio.com