McIntosh on julkistanut uuden MB25 Bluetooth -vastaanottimen, joka tuo modernia suoratoistomukavuutta perinteisiin hi-fi-järjestelmiin. Tämä päivitetty malli korvaa aiemman MB20-vastaanottimen, ja sen avulla käyttäjät voivat lisätä Bluetooth-suoratoisto-ominaisuudet saumattomasti lähes mihin tahansa korkealaatuiseen kotihifijärjestelmään.

MB25 toimii sekä vastaanottimena että lähettimenä, mikä mahdollistaa musiikin suoratoiston Bluetooth-yhteensopivista laitteista sekä cd- ja vinyylisoittimista langattomasti esimerkiksi Bluetooth-kuulokkeisiin tai -kaiuttimiin. Laitteen takaosassa oleva kytkin mahdollistaa tilojen vaihdon.

McIntosh MB25:ssä on monipuoliset liitäntämahdollisuudet. Laitteessa on sekä balansoidut että balansoimattomat stereotulot ja -lähdöt, koaksiaaliset ja optiset digitulot ja -lähdöt. Langaton yhteys on Bluetooth 5.0, joka tukee AAC- ja Qualcomm aptX HD -koodekkeja. Lisäksi laitteessa on tehokas 32-bittinen DAC (Digital-to-Analog Converter) ja AD-muunnin (Analog-to-Digital Converter) lähetystilassa. Ulkoinen antenni parantaa signaalin kantamaa, joka on jopa 45,7 metriä.

MB25:n valaistu etulasipaneeli tarjoaa tietoa äänisignaalin nopeuksista ja yhteystyypeistä, ja se mahdollistaa halutun tulon valinnan lähetystilassa. Laitteen Power Control -toiminnon ansiosta se voidaan helposti käynnistää ja sammuttaa yhdessä muun McIntosh-äänentoistojärjestelmän kanssa.

McIntosh MB25 tulee markkinoille heinäkuussa, ja sen hinta on noin 1000 euroa. Tämä uusi Bluetooth-vastaanotin tarjoaa laajat liitäntämahdollisuudet ja modernit suoratoisto-ominaisuudet, mikä tekee siitä sopivan lisäyksen sekä uusiin että vintage-hi-fi-järjestelmiin.

www.mcintoshlabs.com