Ortofon on tuonut markkinoille uuden kotikäyttöön tarkoitetun version ikonisesta Concorde-äänirasiasta. Uusi malli, nimeltään Concorde Music, on suunniteltu erityisesti musiikin ystäville ja tarjoaa suoraviivaisen asennuksen, ensiluokkaisen äänen sekä ajattoman muotoilun.

Concorde-äänirasiat ovat tunnettuja erityisesti SME-kiinnityksestään ja vaihdettavasta neulastaan, mikä on tehnyt niistä erittäin suosittuja DJ:den keskuudessa. Uusi Concorde Music -sarja hyödyntää samaa helposti tunnistettavaa ja palkittua muotoilua.

Concorde Music -sarjaan kuuluu useita malleja, jotka vastaavat valmistajan 2M-sarjan tasoja: Red, Blue, Bronze, Black ja huippumalli LVB 250. Kaikissa Concorde Music -äänirasioissa on sama runko, joten kaikki Music-vaihtoneulat elliptisellä timanttineulalla ja alumiinineulavarrella sopivat niihin. Ortofonin omat kumiseokset, moottorin neljä kelaa ja pinnitoteutus takaavat erinomaisen kanavatasapainon ja -erottelun.

Concorde Music -äänirasiat ovat saatavilla hintahaarukassa 150–999 euroa, tarjoten monipuolisen valikoiman erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

ortofon.com