Logitechin tytäryhtiö ASTRO Gaming tuo langattoman C40 TR -peliohjaimen saataville Euroopassa marraskuussa. Se on tarkoitettu kilpapelaamista silmällä pitäen, mistä vihjaa myös se, että TR-kirjainyhdistelmä on lyhenne sanoista Tournament Ready.

Ohjain on modulaarinen ja räätälöitävä. Se on lisensoitu virallisesti Sony PlayStation 4:lle, mutta toimii myös PC-tietokoneiden kaverina. ASTRO C40 TR -ohjainta on kehitetty reilut kaksi vuotta, ja aikaisemmin se saatiin jo kauppoihin Yhdysvalloissa.

Valmistaja kertoo käyttäneensä ohjaimessa laadukkaimpia komponentteja. Ohjaimen luvataan riittävän tarkkuudeltaan ja suorituskyvyltään vaativiinkin turnaustilanteisiin. Painikkeet perustuvat PlayStation 4:n vastaaviin, mutta mukana on myös takaosassa erilliset takapainikkeet, ja niihin voi räätälöidä minkä tahansa ohjaimen toiminnon.

Analogisia ohjaintatteja ja suuntaohjaimen pystyy vaihtamaan ja niiden paikat ovat keskenään vaihdettavissa. Tarjolla on erikorkuisia ohjaintattien vaihtopäitä, ja liipaisimien liikematka on räätälöitävissä. Ohjelmistolla puolestaan voi säätää painikkeiden ja ohjaimien herkkyyden. Eri painikkeiden toimintoja on mahdollista myös vaihtaa keskenään.

Akun luvataan kestävän yhdellä latauksella 12 tunnin ajan. Mukana tulee kova kotelo peliohjainta, sen vaihto-osia ja irrotustyökalua varten. Ohjain toimii haluttaessa myös langallisesti pelikonsoliin liitettynä. Ohjaimessa on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Hintaa ohjaimella on 199 euroa.

www.astrogaming.com