Beyerdynamic on esitellyt yhteistyössä mobiileja highend-musiikkitoistimia valmistavan Astell & Kernin kanssa uudet AK T9iE -kuulokkeet. Kyseessä on tähän mennessä valmistajien kolmas yhteistyön hedelmä.

Kuulokkeet on suunnattu vähemmän yllättäen mediatoistimien kaveriksi. Soundin luvataan olevan luonteeltaan neutraali yksityiskohtaisella diskanttitoistolla. Keskialuetta kuvataan neutraaliksi, ja bassossa on pientä lisäpotkua.

TK9iE:n elementeissä on hyödynnetty Beyerdynamicin Tesla-teknologiaa, jonka luvataan tarjoavan yksityiskohtaista toistoa. Uusissa kuulokkeissa on bassoportit parantamassa bassovastetta. Uuden akustisen filtterin ansiosta myös diskanttitoisto on parantunut.

Johdossa on käytetty hopeaa ja happivapaata kuparia. Siinä on 2,5 millimetrin balansoidut liittimet, mutta mukana tulee myös 3,5 millimetrin adapteri. Mukana tulee edeltävää T8iE-mallia enemmän korvasovittimia.

Kaikki kuulokkeet valmistetaan ja tuunataan Beyerdynamicin tehtaalla Saksassa. Suomeen saapumisesta ei ole vielä tietoa, mutta ensimmäisillä markkinoilla myynti alkaa lokakuun puolivälissä.

europe.beyerdynamic.com

www.f-musiikki.fi