HiFiMan on esitellyt Bluetooth-version keskihintaluokkaan kuuluvista Ananda-kuulokkeistaan. Ne ovat perusmallin tavoin planaariset eli magnetostaattiset. Äänen luonne ja mukavuus ovat valmistajan mukaan ennallaan, vaikka johto onkin tipautettu pois. Kalvo on samainen NEO Supernano, joka on 80 prosenttia edeltäviä ohuempi.

Kuten noin tuhannen euron hintaluokassa sopii odottaa, Bluetooth-yhteys on varustettu asiaankuuluvilla korkearesoluutioisen audion koodekeilla eli HWA, LDAC, aptX ja aptX HD. Akunkestoa taas luvataan kymmeneksi tunniksi.

Mukana on sisäänrakennettu jitteritön 24 bitin USB-DAC ja kuulokevahvistin. DAC:in analoginen piiri ja filtteri ovat samat kuin R2R2000 HD -DAC:issa. USB:n kautta toistettaessa kuulokkeet yltävät 192 kilohertsin näytteenottotaajuuteen, langattomasti puolestaan 96 kilohertsiin. Irrotettava mikrofoni pelikäyttöä varten.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa, mutta langallisen mallin 1 059 euron hinta antaa osviittaa. Mukana tulee tanakan näköinen kuljetuslaukku.

www.hifiman.com

www.tur-pex.com