Garmin on esitellyt uudet Legacy Saga -älykellot. Niiden muotoiluun on otettu vaikutteita Star Warsista. Musta versio on saanut innoituksensa Darth Vaderista ja valkoinen tuoreemmissa elokuvissa Daisy Ridleyn tähdittämästä Reystä.

Valitsee sitten kello-ostoksilla kumman tahansa puolen, saa yhtä kaikki jatkuvan terveysmonitoroinnin, treeniohjelmat, älykkäät muistutukset mobiililaitteesta ja Garmin Pay -lähimaksuominaisuuden. Molemmissa on myös GPS, sykemittaus ja yhteensopivuus iOS- ja Android-laitteiden kanssa.

Sykemittaus osaa varoittaa epänormaalista sykkeestä. Tarjolla on unen ja hengityksen, kuukautiskierron, nesteytyksen ja stressin seurannat. Kello muistuttaa rentoutumisesta ja kertoo kehon kulloisestakin energiatilasta.

Kuntoiluohjelmista tarjolla on animoituja treenejä voimatreeniin, sydämen vahvistamiseen, joogaan ja Pilatekseen. Fitness-treenejä on tarjolla 20 sisä- ja ulkokäyttöön. Ladattavissa on lisää treenejä ja Garmin Coach -valmennusohjelmia. Kello tunnistaa myös onnettomuuden ja osaa lähettää reaaliaikaiset sijaintitiedot hätäyhteystiedoille.

Erojakin on, sillä Darth Vaderin innoittama kello on suurempi 45 millimetrin halkaisijallaan, kun Rey-mallissa halkaisija on 40 millimetriä. Sen akku myös kestää kahdeksan päivää verratuna Reyn seitsemään.

Reunuksiin kaiverretut sloganit ovat tietysti myös erilaiset, samoin kellotaulut ja viimeistely muutenkin. Molempien mukana tulee nahkarannekkeen lisäksi silikoninen ranneke. Teema näkyy myös Garmin Connect -sovelluksessa – valkoisessa Jedi- ja mustassa Sith-teemana.

Kelloon voi ladata kappaleita tai soittolistoja myös kolmannen osapuolen palveluista kuten Spotifystä, Amazon Musicista ja Deezeristä.

www.garmin.com