Premium-luokan näppäimistöt ovat nouseva trendi sekä pelaajien että tietokoneella työtä tekevien tyylikkäiden nuorten ihmisten keskuudessa. Logitechin uudessa G413-pelinäppäimistössä yhdistyvät usb-läpivienti, taustavalaistus ja anodisoidusta alumiinista valmistettu metallikansi.

Harkittu muotoilu kätkee sisuksiinsa Logitechin omat mekaaniset Romer G -kytkimet, jotka valmistajan mukaan takaavat välittömän ja tarkan vasteen näppäimiä painettaessa. Romer G -kytkinten erikoisuutena on vain 1,5 millimetrin painallusväli sekä ankaraakin käyttöä sietävä kestävyys. Lyhyen painallusvälin ansiosta Romer G takaa jopa 25 prosenttia nopeamman vasteen tyypillisiin mekaanisiin kytkimiin verrattuna, lupaa Logitech.

Logitech G413 on varustettu myös taustavalaistuilla näppäimillä. Usb-läpiviennin ansiosta pelinäppäimistöön voidaan helposti liittää mikä tahansa usb-liitännällä varustettu laite, jolloin tietokoneelta säästetään yksi liitäntä muuhun käyttöön.

Laitteessa on tuttujen medianäppäinten lisäksi makropainikkeet, joihin voidaan tallentaa erilaisia pelimakroja eli useita toimintoja ketjuksi vain yhdellä painalluksella.

Näppäimistön pinta on harjattua lentokonetason alumiinin ja magnesiumin seosta. Anodisoinnin ansiosta materiaali kestää myös korroosion.

Pelinäppäimistö tulee saataville kahtena eri värivaihtoehtona. Näitä ovat tummanpuhuva Logitech G413 Carbon punaisella taustavalaistuksella sekä vaaleampi Logitech G413 Silver ikonisella valkoisella taustavalaistuksella.

Logitech G413 -pelinäppäimistö tulee myyntiin huhtikuun aikana 109€ hintaan.