Jaybird on esitellyt uudet langattomat Tarah Pro -urheilukuulokkeet. Ne ovat pidemmälle viety versio äskettäin ilmestyneistä Tarah-kuulokkeista. Akunkestoa on luvattu nappikuulokkeiksi ruhtinaalliset 14 tuntia.

Kuten Jaybirdille on tyypillistä, myös Tarah Pro -kuulokkeiden suunnittelussa on mielessä olleet urheilijat. Rakenteen luvataan olevan 20 gramman painosta huolimatta kestävä ja ergonominen. Sovelluksessa on uudistettu räätälöitävä taajuuskorjain. Se suorittaa käyttöönottovaiheessa äänitestin, jonka perusteella luodaan yksilöllinen ääniprofiili. Sovelluksessa on myös Spotify-integraatio.

Tarah-malliin verrattuna uutuudessa on pidemmän akunkeston lisäksi tarttumaton ja heijastava johto. Kuulokkeiden johdon pystyy halutessaan viemään korvien yli tai ali irrottamatta niitä korvista. Johdossa on myös Speed Cinch -johdonlyhennin pituuden säätöä varten.

Jos lenkille lähtiessä huomaa unohtaneensa ladata, niin viiden minuutin pikalatauksella virtaa saa kahdeksi tunniksi. Akkua säästää myös kuulokkeiden magneettikiinnitys, joka pysäyttää toiston automaattisesti ja jatkaa samasta kohdasta kun ne irrotetaan toisistaan. Jos kuulokkeet ovat käyttämättä yli 15 minuuttia, ne sammuvat automaattisesti.

Tarah Pro -kuulokkeet on suojattu IPX7-standardin mukaisesti, joten ne pystyy upottamaan metrin syvyiseen veteen maksimissaan puolen tunnin ajaksi. Niissä on hikeä kestävä kaksinkertainen nanopinnoite. Myös usb-latausjohto kestää vettä ja hikeä.

Mikrofonin avulla pystyy puhumaan myös handfree-puheluita. Mukana tulee kolmenkokoisia silikonisia korvasovittimia ja korvasiivekkeitä kuulokkeiden sovittamiseksi eri muotoisiin korviin.

Kuulokkeet saapuvat Suomessa myyntiin marraskuussa. Värivaihtoehdot ovat mustasävyinen Flash, sinivihreä Jade ja metallinhohtoinen Glacier. Hintaa niillä on 169 euroa.

www.jaybirdsport.com