Korkeasta laadusta, turvallisuudesta, ympäristöystävällisyydestä ja innovatiivisuudesta tunnetuksi tullut kotimainen akustiikkaratkaisuja valmistajan Ewonan tuotevalikoimassa erityisesti akustiikkalevyt ovat monikäyttöisiä joilla onnistuu vaikkapa oman kuunteluhuoneen äänimaailman säätäminen parempaa lopputulosta ajatellen niin äänentoiston kuin asumismukavuuden kannalta.

Asiakkaiden arvostamia asioita Ewonan tuotteissa ovat olleet tuotteiden keveys, allergiaturvallisuus, kosteuden kestävyys, hyvä lämmön- ja meluneristekyky, pölyämättömyys sekä kierrätettävyys.

“Kuunteluhuoneella ja sen heijastuksilla eli akustisilla ominaisuuksilla on suuri vaikutus toistoon. Yleisesti voidaan todeta, että mitä vähemmän heijastuksia, sen parempi. Tähän pyritään myös akustoinnilla: vähennetään epätoivottuja heijastuksia. Akustointi ei välttämättä tarkoita massiivisia rakenteita tai vastaavaa, vaan apua saattaa olla jo muutamasta oikeaan kohtaan sijoitetusta akustointipaneelista. Akustointipaneelit voivat olla myös sisustuksellisia elementtejä. Akustointitarvikkeita ja neuvoja akustoinnista kannattaa kysyä aiheeseen erikoistuneesta liikkeestä. Akustoinnin tarkoitus on vähentää äänen heijastumista. Jo muutama oikein sijoitettu akustiikkapaneeli voi riittää”*

Kotimaiset Ewona akustiikkalevyt myydään 20kpl laatikoissa ja tilaukseen on mahdollista lisätä useampaa väriä. Yhden levyn koko 600mm x 600mm (+/- 5mm) ja paksuus 30mm.

Akustiikkalevyjä on saatavana myös magneettikiinnityksellä, joka on erittäin kätevä ja nopea kiinnitysvaihtoehto metallipintaisiin kohteisiin (teollisuushallit, kuntosalit, jumppasalit, koulut yms.)

Vinkki: Asentamalla levyt ainakin 5-10 mm irti seinästä tai katosta, levyjen vaimmennusteho kasvaa huomattavasti.

Värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, musta
Hinta: 20 kpl / 299 euroa
Velcro kiinnitysnauha 5m rulla (leveys 25mm) akustiikkapaketin ostajalle hintaan 10 euroa
Lisätietoja: audiokauppa.fi

*ote AVPlussan oppaasta parempaan äänentoistoon akustoinnin osalta: lue koko opas TÄSTÄ