Tanskalainen pelaamiseen ja esportsiin keskittynyt oheislaitevalmistaja SteelSeries on esitellyt kolmet uudet pelikuulokkeet: Arctis Nova 1, Arctis Nova 3 ja Arctis Nova 7.

Malliston kärkeen sijoittuvat Arctis Nova 7 -kuulokkeet. Nissä langaton äänensiirto onnistuu Bluetoothilla sekä 2,4 gigahertsin taajuudella. Yhdistäminen onnistuu samanaikaisesti tietokoneeseen ja puhelimeen. Vaihtamisen tietokoneen ja konsolin välillä luvataan olevan helppoa.

Kuulokkeet tukevat Sonar Audio Software -ohjelmistopakettia, joka tarjoaa 360 asteen tilaäänikokemuksen sekä pelikäyttöön suunnitellun parametrisen taajuuskorjaimen. Mukana on tekoälyalgoritmeilla ryyditetty toisen sukupolven ClearCast -mikrofoni, jonka luvataan puhdistavan ääntä niin saapuvassa kuin lähtevässä äänessä. Akunkestoa ilmoitetaan 38 tunniksi. Kuulokkeet on varustettu pikalataustoiminnolla, jonka avulla 15 minuutin latauksella saa lisää ytyä kuudeksi tunniksi. Pehmusteet on täytetty muistivaahvolla, joten pidempienkin pelisessioiden pitäisi pysymän miellyttävinä.

Arctis Nova 3 -kuulokkeissa pystyy säätämään RGB-valaistuksen 16,8 miljoonaa väriä. Myös kolmosmallissa on tekoälyllä höystetty vastamelutoiminto. Kuulokkeet tukevat USB-C-yhteyden kautta PC:tä, PlayStationia, Macia, Nintendo Switchia, kännyköitä ja iPadia. Mukavuutta luvataan myös riittävän koko päiväksi.

Edullisimman Arctis Nova 1 -mallin luvataan myös tarjoavan hyvää äänenlaatua. Siinä on myös vastamelutoiminnolla varustettu mikrofoni ja muistivaahdolla täytetyt pehmusteet. Liitäntänä on 3,5 millimetrin plugi, jolla sen saa liitettyä kutakuinkin kaikkeen, missä on kuulokeliitäntä käytettävissä.

Uutuudet ovat saatavilla SteelSeriesin verkkosivuilta.
Nova 1 – 69,99 EUR
Nova 3 – 109,99 EUR
Nova 7 – 199,99 EUR

steelseries.com