Monipuolinen ja kompakti Insta360 X3 -toimintakamera on saanut uuden laiteohjelmistopäivityksen. Insta360 X3 -toimintakameran uuden laiteohjelman voi ladata älypuhelimen tai tietokoneen Insta360-sovelluksella. Tämän jälkeen kamera kykenee entistä monipuolisempiin toimintoihin sekä antaa kuvaajalle enemmän vapauksia kuvien ja videoiden käsittelyyn.

Kenties merkittävin uudistus on 72 ja 36 megapikselin PureShot-valokuvien laadun parantuminen. Laiteohjelmiston päivittämisen myötä kuvissa on vähemmän kohinaa ja vastaavasti entistä enemmän värikylläisyyttä. Erityisesti yökuvissa ero entiseen on merkittävä.

Tietokoneeseen liitettynä Insta360 X3 toimii nyt myös kätevänä verkkokamerana. Näin onnistuu paitsi perinteinen kuvaaminen videopalavereissa, myös ainutlaatuinen 360 asteen kuvaus, jolloin isompikin joukko osallistujia voidaan vaivatta mahduttaa mukaan yhdellä kameralla.

Uusi laiteohjelmisto tuo mukanaan uusia ominaisuuksia Insta360-sovelluksen käyttöön. Nyt kameran otoksia voidaan siirtää suoraan tietokoneelle entistä monipuolisemmin jatkokäsittelyä varten. Tämä mahdollistaa kuvatun materiaalin hyödyntämisen aiempaa paremmalla kuvanlaadulla.

Insta360 X3 on kompakti toimintakamera, jolla voidaan vaivatta kuvata videoita ja valokuvia lähes missä tahansa. Puolen tuuman ja 48 megapikselin kuvasensorilla varustettu toimintakamera voi taltioida videoita 5.7K-tarkkuudella ja 360 asteen näkökentällä. Videoista voi jälkikäteen leikata materiaalia halutusta suunnasta tai hyödyntää koko 360 asteen videon sellaisenaan. Yksittäisiä 360 asteen valokuvia kamera kuvaa jopa 72 megapikselin tarkkuudella. Karaistusta lasista valmistettu 2,29 tuuman kosketusnäyttö ja kameran neljä pikapainiketta tekevät kameran käytöstä helppoa ja vaistonvaraista. Kosketusnäytöllä videoiden ja kuvien katselu, niiden käsittely ja kameran asetusten säätö on tehty erittäin helpoksi. Kestävärunkoinen Insta360 X3 kestää kolhut ja pienet pudotukset, joten sen uskaltaa ottaa mukaan mihin tahansa.

Insta360 ONE X3 -toimintakamera on saatavilla 579 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Kameraan on saatavana myös kattava valikoima lisävarusteita, kuten lisäakku, linssisuojia, sukelluskotelo, lataustelakka, kuvausvarsia ja kiinnikkeitä eri käyttötarkoituksiin.

insta360.com