Boston Group tuo myyntiin huippulaadukkaan 8K-videoita tallentavan ja tekoälyä hyödyntävän Insta360 Ace Pro -toimintakameran. Mullistava Insta360 Ace Pro -toimintakamera mahdollistaa entistä älykkäämmän ja monipuolisemman videokuvauksen tekoälyn avulla. Lisäksi Leican kanssa yhdessä suunniteltu optiikka tuo kuvattuun materiaaliin ylivertaisen kuvanlaadun huippuluokan 1/1,3 tuuman kuvakennon, viiden nanometrin tekoälysuorittimen ja Leica SUMMARIT -objektiivin avulla. Näin kuvaajat voivat nauttia upeista 8K/24fps- ja 4K/120fps-videoista, 48 megapikselin valokuvista sekä PureVideo-hämäräkuvauksesta.

Käytännölliset ratkaisut, kuten 2,4 tuuman käännettävä kosketusnäyttö ja akkujen PD-pikalataus, tuovat luovaan tekemiseen monipuolista joustoa. Käännettävästä näytöstä näkee aina kuvauskohteen, mikä tekee kuvien rajaamisesta ja kameran hallinnasta helppoa. Nopeasti ladattava akku puolestaan mahdollistaa jopa 100 minuutin kuvausajan. Tämä joustavuus tekee kamerasta uskomattoman hyödyllisen videobloggaamiseen, selfiekuviin, vaikeisiin kuvakulmiin ja monenlaisiin toimintakuvauksiin. Lisäksi magneettikiinnitysjärjestelmän avulla kameran voi kiinnittää nopeasti lähes mihin tahansa ja vaihtaa saumattomasti lisävarusteiden välillä.

Lyömätön kuvanlaatu kirkkaassa ja hämärässä
Ensiluokkainen 1/1,3 tuuman kuvasensori erottaa Insta360 Ace Pro -toimintakameran kilpailijoistaan. Suuri kuvasensori on tärkeä tekijä kameran kuvanlaadussa, koska se vangitsee enemmän valoa ja tarjoaa paljon paremman dynamiikan, jota tarvitaan nopeasti liikkuvissa tilanteissa ja haastavassa valaistuksessa. Lisäksi kameran objektiivi on suunniteltu yhteistyössä tunnetun kameratekniikan pioneeriyhtiö Leican kanssa.

Kameran ainutlaatuinen PureVideo-kuvaustila mahdollistaa laadukkaan kuvaamisen myös hämärässä. Kameran viiden nanometrin tekoälysuoritin hyödyntää räätälöityä AI-hermoverkkoa vaimentamaan kuvamateriaalin kohinaa selkeämmän kuvan saavuttamiseksi reaaliajassa. Kirkkaassa valaistuksessa kamera tuo lisää visuaalista ilotulitusta Active HDR -toiminnollaan, joka tuo yksityiskohdat esiin tasapainoisesti sekä kirkkailla että tummilla alueilla. Kamera toistaa tarkat ja täyteläiset värit, jotka ovat erinomaiset myös veden alla.

Tekoäly on avaintekijänä myös yleisessä kuvanlaadussa. Insta360:n tuotekehitystiimi on opettanut kameralle laskennallisia valokuvausmalleja, jotka perustuvat kameroiden ainutlaatuisiin objektiivi- ja anturitietoihin. Nämä mallit tukevat erityisesti 48 megapikselin kuvatilaa ja 4K/30fps-videotilaa PureVideo-toiminnolla. Ne parantavat sekä signaali-kohinasuhdetta että dynamiikkaa heikossa valaistuksessa ohittaen kaikki muut myynnissä olevat toimintakamerat.

Tekoälyllä uutta sisältöä helposti
Kamera on täynnä ainutlaatuisia, älykkäitä kuvausominaisuuksia, jotka hyödyntävät uusinta tekoälykehitystä. Täysin uudet AI Highlights Assistant -koosteet ja mukautettuihin avainsanoihin perustuva AI Warp -videomuokkaus muuttavat kuvaus- ja editointikokemuksen.

AI Highlights Assistant -koostetoiminto tunnistaa automaattisesti videotallenteen huippuhetket ja tuottaa niistä kameran sisällä kohokohtia sisältävän videon heti katsottavaksi. Näin sisällöntuottaja voi yhdistää kaikki jännittävät hetket yhdeksi uskomattomaksi yhteenvedoksi tai valita vain hetket, joista pitää, ja poistaa nopeasti kaikki tarpeettomat tallennustilan säästämiseksi.

AI Warp on toinen uusi luova työkalu, jolla esiasetettujen tai mukautettujen avainsanojen avulla voi lisätä videoihin dynaamisia tehosteita. Tämä tekoälyominaisuus on erittäin muokattavissa, mikä antaa materiaalille uskomattoman ainutlaatuisen uuden ulottuvuuden, joka perustuu mihin tahansa kuvaajan antamaan kehotteeseen.

Uudistettu Insta360-puhelinsovellus on myös täynnä edistyneitä tekoälyn parantamia muokkaustyökaluja, joilla voi automaattisesti muokata kuvattua sisältöä lopulliseen muotoonsa.

Toimintaa missä ja milloin tahansa
Vesitiivis Insta360 Ace Pro -toimintakamera kestää jopa 10 metrin syvyyden sellaisenaan. Lisäksi erikseen hankittavan sukelluskotelon avulla kameran voi viedä jopa 60 metrin syvyyteen. Lisäksi kamera toimii sujuvasti jopa -20 asteen pakkasessa tai +40 asteen helteessä, joten se sopii täydellisesti sekä talvi- että kesäolosuhteisiin.

Kamera hyödyntää Insta360:n huipputason FlowState-vakautustekniikkaa, mikä varmistaa, että videot pysyvät uskomattoman vakaina riippumatta toiminnan intensiivisyydestä. Lisäksi 360 Horizon Lock -toiminto pitää videon aina vaakasuorassa, vaikka kamera liikkuisi villistikin.

Hinta ja saatavuus
Insta360 Ace Pro -toimintakamera tulee myyntiin 499 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Kameraan on saatavana myös kattava valikoima lisävarusteita, kuten pikakiinnitysjalustoja, ND-suotimia ja erilaisia suojia ja koteloita.

Lisätietoja
www.insta360.com
www.boston.fi