Samsung julkisti uudet Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic-älykellot, jotka on suunniteltu auttamaan käyttäjiään omaksumaan terveellisempiä tapoja päivin ja öin. Galaxy Watch6 -sarja sisältää kokonaisvaltaisia terveellisten elämäntapojen ylläpitoon liittyviä ehdotuksia ja tehokkaan suorituskyvyn. Sen hienostuneeseen ja tyylikkääseen muotoiluun kuuluu entistä ohuempi kehys, suurempi ja elävämpi näyttö sekä entistä interaktiivisempi käyttöliittymä. Molempiin malleihin on saatavilla aiempaa laajempi valikoima monipuolisia kellotauluja sekä uusia rannekevaihtoehtoja.

“Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic -älykellojen avulla käyttäjä voi entistä paremmin ymmärtää oman hyvinvointinsa eri osa-alueita uni- ja kuntovalmennuksesta ravitsemustietoihin. Suoraan ranteesta saatavilla olevan tiedon avulla on helpompi tehdä pieniä muutoksia parempaan joka päivä ja yö”, sanoo Samsung Suomen maajohtaja Mika Engblom.

Galaxy Watch6 -sarjan mielekkäät oivallukset, henkilökohtaiset ja toimivat vinkit, sekä rohkaisut ja neuvot auttavat käyttäjää tekemään positiivisia muutoksia ympäri vuorokauden. Koska paremmat elämäntavat alkavat paremmasta unesta, Samsung auttaa käyttäjiä optimoimaan yönsä samalla tavalla kuin päivänsä keskittyen kolmeen paremman unen avaintekijään: henkilökohtaisten unimallien ymmärtämiseen, parempien tapojen rakentamiseen ja uniystävällisen ympäristön luomiseen. Enhanced Sleep Coaching-toiminnon avulla voi ottaa käyttöön univalmennuksen, joka antaa räätälöityjä ohjeita, vinkkejä ja muistutuksia, jotka ovat käytettävissä sekä ranteessa että älypuhelimessa.

Kuntoiluominaisuudet ovat entistä yksilöllisempiä, jotta motivaatio ei pääse missään vaiheessa katoamaan. Body Composition-toiminto sisältää tärkeimmät fyysiset mittaukset, kuten lihasmassan, perusaineenvaihdunnan sekä kehon vesi- ja rasvaprosentin, ja se antaa erinomaisen tilannekuvan käyttäjän kehosta ja kunnosta. Se auttaa räätälöidyissä tavoitteiden asettamisessa ja edistymisen seurannassa sekä antaa personoituja kuntoilu- ja nyt myös ravitsemusvinkkejä, kiitos uuden kumppanuuden ruokasovellus Whisk:n kanssa.

Uusi Personalized Heart Rate Zone -ominaisuus analysoi yksilöllisiä fyysisiä kykyjä ja määrittelee viisi optimaalista juoksuintensiteettitasoa auttaakseen käyttäjiä asettamaan omat tavoitteensa kykyjensä perusteella – rasvanpoltosta korkean intensiteetin harjoitteluun. Yli 100 olemassa olevan harjoitusseurannan lisäksi äskettäin lisätty Track Run tallentaa käyttäjän juoksut radalla, kun taas Custom Workoutin avulla voi rakentaa ja seurata henkilökohtaista harjoitusrutiinia.

Puettavien laitteiden käyttökokemusta parantavassa Galaxy Watch6 –sarjassa on uudistunut muotoilu, jonka ansiosta kellon käyttäminen on entistä sujuvampaa, kello on tehokkaampi ja siinä on laajempi valikoima mukautettavia ja mukavampia käyttövaihtoehtoja.

Lukeminen ja kirjoittaminen on helpompaa 20 prosenttia suuremmalla näytöllä, jolle mahtuu enemmän tekstiä ja suurempi näppäimistö– kellon kuitenkin säilyessä miellyttävän kokoisena. Eloisamman, korkeampiresoluutioisen näytön huippukirkkaus on 2 000 nitiä. Always On Display -kirkkaudensäätöominaisuuden avulla käyttäjät voivat nähdä ja tehdä enemmän myös kirkkaassa auringonvalossa. Tehostetun prosessorin ja muistin ansiosta vuorovaikutus Galaxy Watch6:n kanssa on sujuvampaa ja nopeampaa.

Galaxy Watch6 ja Watch6 Classic -älykelloissa on 30 prosenttia ohuempi kehys ja vastaavasti 15 prosenttia ohuempi pyörivä kehys. Galaxy Watch6 -sarjassa on uudet tyylikkäät, interaktiiviset ja informatiiviset kellotaulut, jotka hyödyntävät suurta näyttöä, ja niihin on helppo yhdistellä uusia yhdellä napsautuksella kiinnittyviä rannekkeita. Lukuisten eri yhdistelmien avulla voi suunnitella itselleen täydellisen kellon osoitteessa samsung.com. Esimerkiksi uusi kevyt Fabric Band ja Sleep Coaching -kellotaulu sopivat täydellisesti yhteen ja auttavat saamaan informatiivisia unitietoja kellon tuntuessa samalla miellyttävältä ranteessa.

Galaxy Watch6 -sarjan älykelloissa on suurempi akku ja ne kuluttavat akkua vähemmän, mikä tukee niiden suurta ja kirkasta näyttöä. Vain kahdeksan minuutin pikalatauksella voit saada kahdeksan tuntia lisää käyttöaikaa, mikä sopii täydellisesti unen seurantaan yön aikana.

Galaxy Watch6 -sarja tuo enemmän ominaisuuksia jokaisen käyttäjän ranteeseen. Galaxy Watch6 -älykellon uusi Samsung Wallet yhdistää Samsung Pay- ja Samsung Pass-sovellukset tuoden kelloon yhä suuremman osan käyttäjän lompakosta – mukaan lukien henkilötodistukset, tapahtuma- ja matkaliput sekä luotto- ja jäsenkortit. Parannellun eleohjauksen avulla kelloa voi hallita kätevästi yksinkertaisilla eleillä, mikä helpottaa käyttöä. Käyttäjä voi määrittää omat pikatoimintonsa ja käyttää eri sovelluksia ja toimintoja koskematta kelloon.

Galaxy Watchilla voit käyttää esimerkiksi WhatsAppia päivittäiseen yhteydenpitoon. Lisäksi tästä syksystä alkaen käytössä ovat myös Google-kalenteri ja Gmail, jotka ovat saatavilla yksinomaan Wear OS:ssä. Kuntoilun edistymistä tai ravitsemustietoja voi seurata helposti Peloton- ja MyFitnessPal-päivitysten avulla, ja pian voit nauttia uusista suoratoistovaihtoehdoista Audiblen avulla. Lisäksi uuden, Samsungin Privileged Health -ohjelmistokehityspakettiin (SDK) kuuluvan Skin Temperature API:n myötä kumppanit saavat pian käyttöönsä kehittyneen infrapunateknologian tarkempia mittauksia varten, mikä avaa täysin uudenlaisen mahdollisuuksien maailman. Äskettäin julkaistu Thermo Check -sovellus hyödyntää uutta API:a, jonka avulla voi mitata ilman kontaktia esimerkiksi suosikkiateriansa tai meriveden lämpötilan ennen uimaan pulahtamista.

Yhdessä muiden Samsung-laitteiden kanssa Galaxy Watch6 -sarja laajentaa käyttökokemusta entisestään. Päivitetyllä kameraohjaimella voi kauko-ohjata pariksi liitetyn Galaxy Z Flip5 -kameraa ja vaihtaa kameran tilaa, kulmaa ja zoomausta. Samsung Smart TV tai Galaxy Tab S9 näyttää suurella näytöllä reaaliajassa ohjatun kunto- tai mindfulness-ohjelman edistymisen. Auto Switchin avulla voi automaattisesti vaihtaa Galaxy Buds2 Pro:n yhteyden Samsung-laitteiden välillä. Jos puhelin katoaa, Galaxy Watch6 -sarja voi nyt määrittää sen sijainnin Find My Phone -sovelluksella karttatuen avulla.

Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic ovat ennakkotilattavissa Suomessa 26. Heinäkuuta 2023 alkaen, ja niiden jälleenmyynti Suomessa alkaa 11. elokuuta 2023.

Galaxy Watch6 on paras mahdollinen päivittäinen apuri, jossa on moderni ja minimalistinen muotoilu. Galaxy Watch6 tulee saataville 44 millimetrin kokoisena Graphite- ja Silver-sävyissä, ja 40 millimetrin kokoisena Graphite- ja Gold-sävyissä.

Galaxy Watch6 -suositushinnat:

Bluetooth-versio alkaen 319 €

4G-versio alkaen 369 €

Ajatonta premium-tason muotoilua edustaa puolestaan Galaxy Watch6 Classic, jossa on käyttäjien rakastama pyörivä kehys. Se on saatavana Graphite- ja Silver-sävyissä 43 millimetrin ja 47 millimetrin kokoisina.

Galaxy Watch6 Classic -suositushinnat:

Bluetooth-versio alkaen 419 €

4G-versio alkaen 469 €

Ennakkotilatessasi Galaxy Watch6- tai Galaxy Watch6 Classic -älykellon 26.7.2023-10.8.2023 välisenä aikana, saat mustat Galaxy Buds2 -kuulokkeet (arvo n. 149 €) kaupan päälle.

www.samsung.com