Tivoli Audio on tullut tunnetuksi taidostaan yhdistää korkealuokkainen äänentoisto, helppokäyttöisyys ja ajattoman tyylikäs muotoilu. Tänä syksynä Tivoli Audio tuo kolme täysin uudistunutta laitetta, jotka ovat uskollisia brändin linjalle: kannettava SongBook-kaiutin, kannettava SongBook MAX -radio sekä Model Two Digital -kaiutin. Laitteet tulevat myyntiin valtuutetuille Tivoli Audio -jälleenmyyjille marraskuussa.


Tivoli Audion SongBook tekee paluun täysin uudistuneena ja kahtena erilaisena mallina: SongBook ja SongBook Max. Kannettava akulla varustettu SongBook ilahdutti muhkealla soundillaan heti tullessaan markkinoille vuonna 2004 ja uudet SongBookit eivät taatusti jätä nytkään kylmäksi. Ensinnä huomio kiinnittyy rohkeaan muotoiluun, joka yhdistää aiemmista malleista tuttua leikkisää muotokieltä 70–80-luvun vaihteen boomboxeihin aina EQ-liukusäätimiä ja ¼ ”-linjatuloliitintä myöden. Molemmat laitteet tukevat linjatulon ohella esivahvistusta, joten SongBookiin voi liittää vaikka levysoittimen. Värit kutsuvat tekemään SongBookista sisustuksen herkullisen kiintopisteen tai käyttämään kannettavaa laitetta asusteen lailla viimeistelemään tyylisi.

SongBook on korkealuokkainen Bluetooth-audioijärjestelmä. Kantokahvalla ja akulla varustettu kaiutin on helppo ottaa mukaan, minne ikinä haluat kuljettaa huippusoundin. Etupaneelissa ovat retrokytkimet virralle ja linja/esivahvistus-valinnalle, äänenvoimakkuuden ja äänilähteen valintanupit sekä taajuuskorjaimen liukusäätimet matalille, keski-, korkeille äänille.

 • Liitettävyys: Bluetooth 5.3 ja ¼ ” (6,35 mm) -linjatuloliitäntä, joka sisäänrakennetulla esivahvistuksella
 • Akku/Virta: Sisäänrakennettu litium-ion-akku, jolla 10 h soittoaikaa. Nopea PD-lataus USB-C-kaapelilla.
 • Ääni: 3,5 ” täyden äänialan kaiutin (20 W) ja 3,5 ” bassokaiutin (20 W)
 • Värit: Vihreä tai Kerma/Ruskea
 • Koko: 30,5 x 22,7 x 12,6 cm / 3 kg
 • Hinta: 499 €


Tivoli Audio SongBook MAX tuo mukaan FM-radion ja vielä muhkeamman äänen. Tämä SongBookin isoveli on varustettu niin ikään kantokahvalla ja akulla, joten sekin on helppo napata mukaan. Digitaalinen viritin hakeutuu tarkasti radiokanavalle ja laitteessa on viisi muistipaikkaa kanaville. Radiosta löytyvät SongBookin painikkeiden ohella digitaalinen näyttö, isokokoinen viritysnuppi sekä radion kanavapaikkojen ja automaattivirityksen painikkeet.

 • Liitettävyys: Bluetooth 5.3, FM- ja DAB+ -viritin, ¼ ” (6,35 mm) -linjatuloliitäntä, joka sisäänrakennetulla esivahvistuksella
 • Akku/Virta: Sisäänrakennettu litium-ion-akku, jolla 10 h soittoaikaa. Nopea PD-lataus USB-C-kaapelilla.
 • Ääni: 4 ” täyden äänialan kaiutin (20 W), 4 ” bassokaiutin (20 W) sekä 0,75” diskanttikaiutin (10 W)
 • Värit: Vihreä tai Kerma/Ruskea
 • Koko: 38,1 x 28 x 15,2 cm / 5,2 kg
 • Hinta: 699 €


Tivoli Audion Model Two Digital on Wi-Fi/Bluetooth-kaiutin, joka tekee kunniaa Tivoli Audion ensimmäisille radioille niin kirkkaalla äänellään, pelkistetyllä ulkomuodollaan kuin yksinkertaisella käyttöliittymällään. Tivoli Audion Art Collection -sarjaan kuuluvan kaiuttimen puuviilukotelon viimeistelee kaiutinritilä, joka iskee designillaan silmää 60-luvun radioiden muotokielelle. Kaiuttimella kuuntelet musiikkia langattomasti yleisimmistä striimauspalveluista. Etupaneelissa nuppi yhdistää virta-, äänenvoimakkuus- ja äänilähdetoiminnot ja laitteen takaosassa löytyvät Bluetooth- ja Wi-Fi-painikkeet. Selkeä ulkomuoto mahdollistaa kaiuttimen sijoittamisen käytännöllisesti niin pystyyn kuin vaakaan.

 • Liitettävyys: Wi-Fi, Airplay2, Chromecast built-in, Spotify Connect, Tidal Connect, & QPlay, Bluetooth 5.2 sekä 3,5 mm äänitulo
 • Ääni: 3,5 ” täyden äänialan kaiutin ja 0,75 ” diskanttikaiutin
 • Värit: Valkoinen/Kulta, Musta/Musta, Pähkinä/Kulta
 • Koko: 12,3 x 25,2 x 15,8 cm
 • Hinta: 449 €

tivoliaudio.com