Marantz on julkaissut uuden Model M1 -suoratoistovahvistimen, joka on kompakti ja monipuolinen ratkaisu niin aloittelijoille kuin kokeneille kuuntelijoille. Laitteen mitat ovat 21,7 x 24 x 8,4 cm, mikä tekee siitä sopivan valinnan pieniin tiloihin.

Model M1 on varustettu HEOS-suoratoistoalustalla, joka mahdollistaa monihuonekuuntelun sekä tuen palveluille kuten AirPlay 2, Spotify Connect, Amazon Music, Deezer ja Pandora. Tidal- ja Roon-tuki ovat tulossa päivityksen myötä. Laite tukee korkearesoluutioista ääntä jopa 24-bit/192kHz PCM -tiedostoihin asti sekä DSD64- ja DSD128-tiedostojen toistoa.

Vahvistimessa on 100 watin D-luokan lähtöteho per kanava (8 ohmia) ja matalat särötasot. Lisäksi se sisältää taajuuskorjaimen sekä basson ja diskantin säätimet. Yhteyksien osalta Model M1:ssa on WiFi- ja Ethernet-tuki sekä Bluetooth 5.0.

Fyysisiä liitäntöjä ovat yksi RCA-linjasisääntulo, yksi digitaalinen optinen sisääntulo, USB Type A -portti ja subwoofer-lähtö. Laitteessa on myös HDMI eARC -sisääntulo, joka tukee Dolby Digital+ -ääniformaattia ja sisältää Dialog Enhancer-, Night Mode- ja Virtual Mode -toiminnot.

Model M1:n suunnittelu ja ominaisuudet tekevät siitä kilpailukykyisen vaihtoehdon perinteiselle soundbarille. Se on saatavilla mustana ja sen suositushinta on noin 1000 euroa.​

www.marantz.com