Sennheiser esitteli CES 2024 -messuilla kolme uutta tuotetta: MOMENTUM True Wireless 4, ACCENTUM Plus ja MOMENTUM Sport. Laitteet on suunniteltu erityisesti musiikin ystäville ja ne edustavat uusinta sukupolvea monipuolisilla ominaisuuksillaan.

MOMENTUM True Wireless 4
Yli tusinan parannuksen voimin MOMENTUM True Wireless 4 on Sennheiserin tähän asti kyvykkäin kuuloke. Se hyödyntää Qualcomm® S5 Sound Gen 2 -alustaa ja Snapdragon Sound™ -tekniikkaa aptX™ häviöttömän äänenlaadun ja erittäin alhaisen viiveen saavuttamiseksi Bluetooth® 5.4 -yhteyden avulla. Kuulokkeissa on myös Auracast™ -tuki ja uudistettu antennirakenne signaalin jatkuvuuden varmistamiseksi liikkeellä ollessa. Parannettu Adaptive ANC, kehittynyt säätö ja päivitetty akkujärjestelmä tarjoavat 7,5 tuntia jatkuvaa audiophile-tasoista kuuntelua. MOMENTUM True Wireless 4 on saatavana kolmessa värissä: musta kupari, metallinen hopea ja grafiitti, ja se on ennakkotilattavissa 15. helmikuuta alkaen hintaan 299,90 euroa.


ACCENTUM Plus
Bluetooth® 5.2 -kuulokkeet ACCENTUM Plus keskittyvät erinomaiseen äänenlaatuun, pitkään akunkesto ja monipuoliseen liitettävyyteen. Kuulokkeet tukevat kaikkia suosittuja koodekkeja, mukaan lukien aptX™ Adaptive, tarjoten 50 tuntia kuuntelua per lataus. Kosketustoiminnolla varustettu korvakupe mahdollistaa intuitiivisen hallinnan. Kuulokkeissa on monipisteyhteys, tuulenvaimennus ja säädettävä sivuääni, mikä lisää käyttäjäystävällisyyttä. Adaptive ANC optimoi melunvaimennuksen, ja mukana toimitettu audiokaapeli mahdollistaa langallisen käytön. ACCENTUM Plus on saatavana mustana ja valkoisena hintaan 229,90 euroa 20. helmikuuta alkaen.


MOMENTUM Sport
Fitness-optimoidut langattomat kuulokkeet, MOMENTUM Sport, integroivat PPG-sydämenlyöntianturin ja ruumiinlämpötila-anturin. Biometriset tiedot integroituvat saumattomasti suosittuihin urheilulaitteisiin ja -sovelluksiin, tarjoten reaaliaikaisia palautetta harjoittelusta. Kuulokkeiden akustinen suunnittelu ja puoliksi avoin rakenne minimoivat kehon aiheuttamat häiriöt. Säädettävä läpinäkyvyystila, tuulenvaimennustila ja adaptiivinen melunvaimennustila mahdollistavat käyttäjän sopeutumisen ympäristön muutoksiin. MOMENTUM Sport kestää kovankin treenin, sillä se on IP55-hiki- ja vedenkestävä, iskunkestävä ja varustettu tukkeutumattomilla korvatyynyillä. Kuulokkeiden mukana toimitettu IP54-luokiteltu, Qi-yhteensopiva kuljetuskotelo mahdollistaa kolmen lisälatauksen, pidentäen kuunteluaikaa 6 tunnista 24 tuntiin. Pikalataustoiminto tarjoaa 45 minuuttia toistoaikaa 10 minuutin USB-C-latauksella. MOMENTUM Sport on saatavana 9. huhtikuuta hintaan 299,90 euroa kolmessa värissä: Polar Black, Burned Olive ja Metallic Graphite.

sennheiser.com