Energizer, tunnettu paristoistaan, astuu mobiilimaailman valokeilaan uudella Hard Case P28K -älypuhelimella. Avenir Telecom, Energizer-tuotemerkin lisenssinhaltija, tuo markkinoille laitteen, joka erottuu erityisesti massiivisella 28,000mAh akullaan. Tämä akku tarjoaa käyttäjilleen jopa viikon kestävän käyttöajan yhdellä latauksella, määritellen uudelleen odotukset älypuhelimen akunkestolle.

Hard Case P28K:n akun koko on ennennäkemätön älypuhelimissa, mikä tekee laitteesta erittäin paksun – 27.8mm, eli yli tuuman. Vertailun vuoksi Samsung Galaxy S24 Ultra on vain 0.34 tuumaa paksu, ja Z Fold 4:n paksuus taitettuna on 13.4mm, mikä on puolet Hard Case P28K:n paksuudesta. Lisäksi puhelin painaa 570g, kolminkertaisesti verrattuna iPhone 15 -malliin.

Vaikka Hard Case P28K:n mukanaan tuoma lisäpaino ja -paksuus saattavat olla joillekin käyttäjille haaste, sen tarjoama puhelinaika on huikea: noin 122 tuntia, eli yli viisi päivää. Standby-aika venyy jopa 2,252 tuntiin, eli lähes 94 päivään, mikä on yli kolme kuukautta.

Hard Case P28K tukee myös 33W nopeaa latausta, ja Avenir Telecomin mukaan sen jättimäinen akku latautuu täyteen puolentoista tunnin aikana mukana tulevalla 36W laturilla.

Laite on suunniteltu käyttäjille, jotka arvostavat kestävyyttä ja pitkää akunkestoa enemmän kuin huippuominaisuuksia. 5G-yhteyttä tai uusimpia Qualcomm SoC -suorittimia ei ole, vaan puhelin käyttää MediaTek MT6789 -prosessoria. Siinä on 6.78 tuuman 1080p LCD-näyttö, Android 14 -käyttöjärjestelmä, 8GB RAM-muistia, 256GB tallennustilaa ja kolmen kameran kokoonpano: 60-megapikselin pääkamera, 20-megapikselin toissijainen sensori ja 2-megapikselin sensori. Edessä on 16-megapikselin kamera ja laitteella on IP68-luokiteltu vesitiiveys.

Energizer Hard Case P28K tulee myyntiin lokakuussa hintaan €249.99 ($271).

Energizer on aiemmin julkaissut puhelimia, joissa on ollut 7,000mAh ja 16,000mAh akut. Yhtiö esitteli myös Power Max P18K Pop -mallin, jossa oli 18,000mAh akku.