Samsung Electronics on esitellyt uudet Galaxy A55 5G ja Galaxy A35 5G -älypuhelimet, jotka laajentavat sen Galaxy A -sarjaa. Uudet mallit tuovat Samsungin mobiili-innovaatiot laajemman yleisön ulottuville, tarjoten parannetut tietoturvaominaisuudet ja entistä paremman katselukokemuksen.

Molemmissa laitteissa on käytössä Knox Vault, Samsungin tietoturvaratkaisu, joka tarjoaa laitteistopohjaisen suojan hyökkäyksiä vastaan. Tämä järjestelmä luo eristetyn suoritusympäristön laitteen tärkeimmille tiedoille, kuten lukitusnäytön tunnistetiedoille ja salausavaimille, tarjoten näin käyttäjille korkean tason suojaa.

Galaxy A55 5G ja Galaxy A35 5G sisältävät uusia kameraominaisuuksia, kuten parannellun yökuvauksen, AI Image Signal Processingin (ISP) hämäräkuvia varten, Night Portrait -tilan ja 12-bittisen HDR-videon. Lisäksi optinen kuvanvakain (OIS) ja digitaalinen kuvanvakain (VDIS) varmistavat terävät valokuvat ja videot liikkeellä oltaessa.

Laitteiden Super AMOLED -näytöt tarjoavat Full High Definition -tarkkuuden ja Vision Booster -teknologian, joka mukautuu käyttöympäristöön, varmistaen kirkkaan ja selkeän näytön kaikissa valaistusolosuhteissa.

Samsung Knox, Samsungin monikerroksinen tietoturva-alusta, suojaa Galaxy A55 5G:tä ja Galaxy A35 5G:tä tarjoten reaaliaikaista uhkien havaitsemista ja suojaa koko Samsung Galaxy -ekosysteemissä. Auto Blocker -lisäturvapaketti tarjoaa lisäsuojaa sovellusten turvatarkastusten ja luvattomien asennusten estämisen muodossa.

Uudet laitteet ovat täysin yhteensopivia Samsung Galaxy -ekosysteemin kanssa, mahdollistaen saumattoman integraation ja käyttökokemuksen Samsungin laajassa laitevalikoimassa. Käyttäjät voivat myös odottaa neljän sukupolven Android-käyttöjärjestelmän päivityksiä ja viiden vuoden tietoturvapäivityksiä, mikä optimoi laitteiden elinkaaren.

Galaxy A55 5G ja Galaxy A35 5G ovat tulleet myyntiin Suomessa, useissa väreissä ja kahdella tallennustilavaihtoehdolla.

Hinnat:

  • Galaxy A35 5G, 128 Gt: 399 €
  • Galaxy A35 5G, 256 Gt: 449 €
  • Galaxy A55 5G, 128 Gt: 499 €
  • Galaxy A55 5G, 256 Gt: 549 €

www.samsung.com