Samsung Electronics on esitellyt uusia tuotteita, jotka hyödyntävät tekoälyä (AI) ja edistyneitä näyttöteknologioita, parantaakseen kotiteknologian käyttökokemusta. Tuotteiden joukossa on muun muassa maailman ensimmäinen langaton 8K-projektori, The Premiere 8K, sekä vuoden 2024 Neo QLED 8K -televisio, joka on varustettu uudella NQ8 AI Gen3 -prosessorilla.

The Premiere 8K -projektori mahdollistaa langattoman 8K-tasoisen kuvanheittämisen jopa 150 tuuman koossa ilman tarvetta kaapeleille. Tämä pitää asuintilat siistinä ja järjestyksessä. Projektorin lyhyt heittoetäisyys, huipputason äänentoisto tuovat kotiin lähes elokuvateatterimaisen kokemuksen.

Neo QLED 8K -television sydämessä sykkii NQ8 AI Gen3 -prosessori, joka on jopa kaksi kertaa nopeampi kuin edeltäjänsä. Prosessorin neuraalinen prosessointiyksikkö (NPU) ja 512 neuroverkon tehostama kuvankäsittely varmistavat, että kaikki näytöllä näkyvä toistetaan yksityiskohtaisesti ja terävästi. Television Infinity Air Design -muotoilu luo vaikutelman, että laite leijuu ympäristössään, mikä tuo lisää tyyliä kodin sisustukseen.

Lisäksi Samsung on kehittänyt läpinäkyvän Micro LED -näyttöteknologian, joka tarjoaa esteettömän kuvanlaadun vähentäen saumoja ja valon taittumista. Teknologian avulla käyttäjät voivat mukauttaa näyttöjen kokoa ja muotoa, jolloin ne sopivat saumattomasti mihin tahansa tilaan.

Samsungin 2024 malliston OLED-televisiot hyödyntävät Glare Free -teknologiaa, joka säilyttää värien tarkkuuden samalla kun se vähentää heijastuksia, tarjoten kirkkaamman näytön ja syvemmät mustan sävyt. Uusien televisioiden väritarkkuus on Pantone Validated™ -sertifioitu.

Music Frame -kaiutin tuo sisustukseen sulautuvan äänentoiston, joka voidaan yhdistää langattomasti Samsungin televisioihin tai soundbar-kaiuttimiin. Se on suunniteltu tarjoamaan rikas äänenlaatu samalla kun se toimii osana kodin sisustusta.

Samsungin teknologiauutuuksissa korostuu AI:n ja tekoälyn hyödyntäminen kotiaskareiden avustamisessa, kuten parannellussa Ballie-robotissa, joka tarjoaa arjen avustusta ja voi yhdistää muihin kodin älylaitteisiin.

Nämä innovaatiot heijastavat Samsungin sitoutumista kehittämään tuotteita, jotka parantavat käyttäjäkokemusta kotiympäristössä, hyödyntämällä tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia.

samsung.com